Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΑΜΟΣ… Ο «ΦΤΩΧΟΣ» ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ!!!



Εϊ, εσείς.., που ασχολείστε με τα πολιτιστικά της Λευκάδας… έχετε ιδέα από πολιτισμό ή έστω ποια ακριβώς είναι η δουλειά σας; Μήπως τουλάχιστον έχετε ιδέα τι σημαίνουν οι λέξεις: «Δήμος» – «Δημότης»; Ξέρει κανείς από σας κατά που πέφτει ο Κάλαμος;
Άκουσα από φήμες -άκουσον, άκουσον- ότι αύριο είναι η τελετή λήξης των… πολιτιστικών της Λευκάδας. Βέβαια στο δικό μας το χωριό, δεν ξοδεύτηκε ούτε γραμμάριο χαρτιού για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, όχι τίποτε άλλο, έτσι μπας και κανείς από μας τους απολίτιστους, είχε διακαή πόθο να παρακολουθήσει ένα από τα εκατοντάδες θεάματα στην έδρα του… Δήμου μας!
Για να είμαστε δίκαιοι μετά από χίλια παρακάλια ο «αγαπητός συνδημότης» μας κος Γαζής, μας έκανε την τιμή να μας …«στείλει πακέτο» την αποστολή των Σέρβων χορευτών, οι οποίοι άξιζαν πάρα πολλά χειροκροτήματα, όχι μόνο για την άψογη εμφάνιση τους, αλλά και για την τέλεια οργάνωση της ομάδας τους, καθότι ήταν περισσότεροι από 70 άτομα!
Δεν μετανιώσαμε στιγμή που προτιμήσαμε αυτό το υπέροχο θέαμα από …«τα 1500 ? που μπορούσε να διαθέσει (;;;;) ο Δήμος για τον Κάλαμο» όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο κος Γαζής!
Το πρόβλημα όμως… ήταν ότι η αποστολή ξεκίνησε από τη Λευκάδα, με δύο διερμηνείς κατά πάσα πιθανότητα ντόπιες κι αντί να οδηγήσουν το Σέρβο οδηγό στον Κάλαμο… τον πήγαν τον άνθρωπο… στο Νυδρί !!!! Αν είναι δυνατόν!!!
Εσείς που είστε από τη Λευκάδα…. η Κρήτη ξέρετε που είναι….!!!! Ο Κάλαμος δεν ξέρετε;;;;
Το γελοίο του πράγματος όμως..δεν είναι μόνο αυτό! Ο κος Γαζής, ενώ ήταν ενήμερος τουλάχιστον 5 μέρες νωρίτερα ότι ο Κάλαμος δεν διαθέτει μικροφωνική, είπε επί λέξη «δεν πειράζει… θα το φροντίσω εγώ»… Δε θέλω να ξέρω τι είπε αφότου έκλεισε το τηλέφωνο, εκείνο που ξέρω είναι ότι δε φρόντισε για τίποτε!
Έστειλε εδώ πέρα τους ξένους ανθρώπους χωρίς να γνωρίζουν τη διαδρομή, η μια διερμηνέας μας ρώταγε «που είναι η μικροφωνική», ενώ ο κος Γαζής ΘΑ την έστελνε με το πούλμαν, όπως επίσης ο ίδιος… ενημέρωσε, μόλις το προηγούμενο βράδυ και μάλιστα παραμονή 15 Αυγούστου, που τα μαγαζιά είναι γεμάτα, ότι τα 50 άτομα ξαφνικά έγιναν 75, οι άνθρωποι έφαγαν με «δελτίο», αυστηρά μια μερίδα ο καθένας και το 1/4 από μια χωριάτικη σαλάτα και 5 έμειναν νηστικοί και πριν απ’ όλα αυτά είχε το θράσος να απαντάει στις επίμονες ερωτήσεις μας «ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ;» ότι τα έχει κανονίσει όλα εκείνος!!!!
Αχαρακτήριστη συμπεριφορά για έναν οργανωτή και αντιεπαγγελματική!!!
Κύριε Γαζή και κοι υπεύθυνοι ΔΕΝ σας είμαστε υπόχρεοι για όσα μας προσφέρατε το Καλοκαίρι του 2011!!! Μόνο τους Σέρβους ευχαριστούμε που παρ’ ότι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την δική ΣΑΣ οργάνωση, οι άνθρωποι..έφυγαν με χαμόγελο!
Δε με απασχολεί αν το πρόγραμμα των πολιτιστικών της Λευκάδας ήταν υπερβολικά φορτωμένο και… κάποιος θα μπορούσε να πει.. «αυτά συμβαίνουν»….
Όχι κύριοι, αυτά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ειδικά όταν είναι για τον Κάλαμο και τον Καστό …τους «φτωχούς» -όπως μας καταντήσατε- συγγενείς της Λευκάδας!!!
Όποιος δε μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του επειδή θεωρεί ότι έχει αναλάβει περισσότερες ευθύνες απ΄ όσες αντέχει, ας παραιτηθεί να πάει στη θέση του κάποιος ικανότερος!!
Κάλαμος 20 Αυγούστου 2011!
Είμαστε ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ μια βδομάδα τώρα, το Λιμεναρχείο Λευκάδας σταμάτησε δύο έκτακτα δρομολόγια με την δικαιολογία ότι είναι παράνομα και τώρα χρειαζόμαστε 50? να περάσουμε απέναντι, διότι ο κόσμος είναι πολύς και τα δρομολόγια μόνο 2, οι πευκόφυτες παραλίες του Καλάμου είναι γεμάτες σκηνές με παραθεριστές ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!!!!… οι οποίοι βρωμίζουν το περιβάλλον και ανάβουν φωτιές ανεξέλεγκτα, η παρανομίες και οι κλεψιές μαστίζουν τον τόπο και δεν νοιάζει κανέναν, ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ, στα οχήματα του Δήμου, σκουπιδιάρικο, πυροσβεστικό, βάζουν βενζίνη ιδιώτες γιατί «πρέπει να γίνει μελέτη» ακόμη και γι΄ αυτά…, για να φτάσουμε στη Λευκάδα ξεκινάμε 6:30 το πρωί με καΐκι και φτάνουμε στη Λευκάδα 9 παρά, χρησιμοποιώντας 2 λεωφορεία της ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ…
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!! Τι μας περάσατε πια;;;;;
Επιγραμματικά όλα αυτά διότι σήμερα έχουμε και κηδεία… αλλά δεν ξέρω αν έχουμε Παπά!!!
Καλλικρατικές αηδίες και ξεράσματα!!! Θα τρίζουν και τα κόκαλα του ανθρώπου!!!
Αυτά «κύριοι» ανεύθυνοι – υπεύθυνοι Δημαρχαίοι, αντιδημαρχαίοι, συμπεθέροι, κουμπάροι και ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ!!!! Έχετε από τις εκλογές να μας έρθετε, αλλά… θυμόμαστε τα πρόσωπα σας!!!
Καλό σας μεσημέρι από το Σμαράγδι του Ιονίου!!!
ΕΛΕΝΗ Ε. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου