Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡEΙΕΣ


Είσαι και εσύ ένας από τους πολλούς Ελληνες που χρωστάνε. Σε παίρνουν κάθε μέρα 12 φορές τηλέφωνο. Οι εταιρείες αυτές καλούν μέσω Η/Υ ο όποιος καλεί μέχρι να απαντήσεις, δεν καλεί κανείς χειροκίνητα γίνονται μέσω συστήματος σε τυχαία σειρά εάν είναι μικρό ποσό θα σας πουν πότε μπορείτε να καταθέσετε και τίποτα άλλο ,τον λογαριασμό σας, αν γινόταν δεν θα σε καλούσαν καν, αλλά τους υποχρεώνει η τράπεζα.

Οι καθαρά εισπρακτικές νομιμοποιήθηκαν επί κυβερνήσεως Σημίτη με το άρθρο 455 του Αστικού Κώδικα, όπου αγοράζουν το χρέος το δικό σας και χρωστάτε πλέον σε αυτές ,οι ενημερωτικές εταιρείες αναλαμβάνουν μέχρι και τον 6ο μήνα καθυστέρησης μετά αναλαμβάνει η τράπεζα και η εκάστοτε εισπρακτική.

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς,.. λοιπόν να αποθηκεύσετε όλα τους τα νούμερα στην μνήμη του κινητού σας και να τα προσθέσετε σε μια ομάδα, αυτήν την ομάδα να την βάλετε να απορρίπτει τις κλήσεις, έτσι λοιπόν δεν θα προλαβαίνει να χτυπήσει το κινητό παρά μόνο να ανάψει η οθόνη. Κάθε 2-3 μέρες επειδή αυτές αλλάζουν νούμερο (προφανώς δίνουν το νούμερό σου σε άλλη τηλεφωνήτρια) φυσικά και εσείς τότε θα πρέπει να το προσθέτετε στην ομάδα που σας προαναφέραμε.

Όσο για το σταθερό, μπορείτε να το έχετε μονίμως στο αθόρυβο, αν δεν το χρησιμοποιείτε, παρά μόνο όταν θέλετε να κάνετε εσείς κλήσεις.

Έτσι λοιπόν θα έχετε σε καλή κατάσταση την ψυχική σας ηρεμία και δεν χρειάζεται να λογομαχήσετε με τις εισπρακτικές ούτε να τους παίξετε τρελίτσα.

Στο κάτω κάτω της γραφής αν έχετε να πληρώσετε θα πληρώσετε όταν μπορέσετε ξέροντας πως μπαίνουν οι τόκοι.

Οπότε ότι θέλουν ας κάνουν οι «κύριοι/ες» των εισπρακτικών εταιρειών, δεν θα σας ενοχλούν ΚΑΘΟΛΟΥ, θα το απολαμβάνετε μάλιστα όταν θα κτυπάει το κινητό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου