Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ


Πέντε τύποι, ένας μηχανικός, ένας λογιστής, ένας χημικός, ένας κομπιουτεράς, και ένας δημόσιος υπάλληλος καυχιόντουσαν για το πόσο έξυπνα σκυλιά  έχουν.
Για να τους δείξει ο μηχανικός, φωνάζει τον σκύλο του. ¨Σχεδιαστή¨ κάνε το κόλπο σου!” του λέει! Ο ¨Σχεδιαστής¨ανεβαίνει πάνω σε ένα γραφείο,  βγάζει χαρτί και μολύβι και ζωγραφίζει έναν κύκλο, ένα τετράγωνο και ένα  τρίγωνο. Όλοι είπαν ότι είναι απίστευτο.
Ο δικός μου είναι καλύτερος” λέει ο λογιστής. ¨Spreadsheet κάνε  παιχνίδι¨ του λέει και  ο σκύλος πάει μέσα στην κουζίνα και επιστρέφει με μια vτουζίνα  κουλουράκια, τα οποία διαιρεί σε 4 ίσα μέρη με τρία το κάθε μέρος.
Όλοι συμφώνησαν ότι ήταν καλό.
Αλλά ο χημικός λέει ότι ο δικός του είναι καλύτερος! “Μεζούρα” του λέει  ¨κάνε το κόλπο σου¨. Ο ¨Μεζούρας¨ σηκώνεται, πάει μέχρι το ψυγείο, το ανοίγει, βγάζει μισό λίτρο γάλα “ΑΓΝΟ” και ένα ποτήρι και το γεμίζει μέχρι πάνω χωρίς να του φύγει ούτε σταγόνα. Όλοι είπαν ότι είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.
Ο κομπιουτεράς λέει  ¨ο δικός μου δεν παίζεται¨! . ¨Σκληρέ Δίσκε¨ του λέει  “κάνε τα κόλπα σου”. Ο ¨Σκληρός δίσκος¨ μπαίνει στο δωμάτιο με το  κομπιούτερ, το ανοίγει, ψάχνει για ιούς, κάνει αναβάθμιση στο  λειτουργικό σύστημα, στέλνει email, κάνει εγκατάσταση το tomb raider 5  και αρχίζει και παίζει! Όλοι είπαν ότι αυτός θα είναι μάλλον ο κορυφαίος σκύλος.
Μα ο δημόσιος υπάλληλος είχε άλλη άποψη. ¨Αραχτέ, κάνε τα κόλπα σου¨.
Ο ¨Αραχτός¨ σηκώνεται στα πόδια του, τρώει όλα τα κουλουράκια, πίνει το γάλα, σβήνει όλα τα αρχεία στο κομπιούτερ, βιάζει και τους 4 σκύλους,  παραπονιέται ότι πονάει η μέση του μετά τον βιασμό, συμπληρώνει αναφορά  για επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, την καταθέτει για αποζημίωση και πάει  σπίτι για 6 μήνες με αναρρωτική άδεια μετ’ αποδοχών λόγω υπερκόπωσης!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου