Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΘΑΚΗΣ!!!!



Παλιότερα είχαμε διαβάσει ανάρτηση στο καθ όλα ενημερωμένο ithacanews.gr για τη κλήση του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κεφαλληνίας προς το Δήμαρχο Ιθάκης Γιάννη Κασσιανό για να του επιστήσει τη προσοχή σε ότι αφορά το χειρισμό του ίδιου σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Κι αυτό γιατί ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών είχε δεχτεί αρκετές οχλήσεις με αναφορές, μηνύσεις για την μη τήρηση των νόμων από το Δήμαρχο για καταστήματα που λειτουργούσαν πάνω από ένα χρόνο χωρίς άδεια και μεροληπτούσε μιας κάποιοι ιδιοκτήτες απ αυτούς ήταν προσκείμενοι στη παράταξη του και συνετάχθησαν μαζί του στις τελευταίες εκλογές.
Με τη επιστροφή του ο Δήμαρχος στην Ιθάκη κα ερωτώμενος πως θα χειριστεί τα θέματα και μετά την συνάντηση με τον Εισαγγελέα άφηνε να εννοεί ότι τα «κανόνισε» και όλα θα πάνε καλώς ως έχουν και από τον Οκτώβρη βλέπουμε. Αυτά έφτασαν στα αυτιά του Εισαγγελέα και τότε του απέστειλε επιστολή με αριθ. Πτωτ 1363/4-8-2011 και βάζει τα πράγματα στη θέση τους και κόβει και το βήχα του Δημάρχου που ακόμη πιστεύει ότι θα κάνει ότι του «γουστάρει». Ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός, θα είναι ο μόνος Δήμαρχος στην Ιθάκη που δεν θα προλάβει να κλείσει χρόνο με αυτά που τον βαραίνουν και θα είναι και ο μόνος που θα πάρει των ομματιών και θα πάει από κει που μας τον έφεραν και μην μας πούνε όλοι οι γύρω παρατρεχάμενοι κολαούζοι ότι δεν ήξεραν ποιος ήταν ο Γιάνναρος και πως συχνά-πυκνά τους διαβεβαίωνε ότι δεν τρέχει τίποτε.
Ας δούμε τι γράφει η επιστολή, είναι αυτή που εδώ και 20 μέρες έχει ζητηθεί από τον Δημοτικό σύμβουλο Θαναση Λιβιτσάνη να του δοθεί και ο Δήμαρχος «τρία πουλάκια κάθονται»:
Αυτοπρόσωπη παράσταση Δημάρχου και Λιμενάρχη Ιθάκης ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.
«Σε συνέχεια της από 3-8-2011 αυτοπρόσωπης παράστασης του κ. Δημάρχου και του κ. Λιμενάρχη Ιθάκης ενώπιόν μας, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, συνοψίζουμε και εγγράφως τα συμπεράσματα της συνομιλίας μας προς άρση πάσης αμφισβητήσεως και παρερμηνείας:
Το θέμα της επιβολής ή μη διοικητικών κυρώσεων σε βάρος των ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που στερούνται αδείας λειτουργίας υπάγεται στην καθ’ ύλη αρμοδιότητα του Δημάρχου, διέπεται από τις διατάξεις του Νόμου και ασκείται στο χρόνο και υπό τις προϋποθέσεις που εκεί ορίζονται.
Το θέμα των ποινικών ευθυνών που μπορεί να προκύψουν από την παράβαση του καθήκοντος του Δημάρχου για την επιβολή των υπό (1) αναφερομένων διοικητικών κυρώσεων, δεν τίθεται υπό καμία διαπραγμάτευση και δεν εξαρτάται από καμία άλλη προϋπόθεση πλην αυτών που ο ποινικός νόμος ορίζει. Οι ευθύνες θα αναζητηθούν προς πάσα κατεύθυνση ως ο ποινικός νόμος ορίζει, ευθύς όταν θα διαπιστωθεί τέτοια παράβαση.
Το θέμα των βεβαιώσεων, από την πλευρά της Λιμενικής ή Αστυνομικής Αρχής, παραβάσεων σε βαθμό πλημμελήματος ή πταίσματος, αναφορικώς με παράνομες επεμβάσεις στον αιγιαλό ή στη χερσαία ζώνη λιμένος, αλλά και με πολεοδομικές ή υγειονομικές παραβάσεις, κατά το μέτρο της αρμοδιότητός σας, ρυθμίζεται και πάλι από το νόμο και τις εγκυκλίους που διέπουν τις υπηρεσιακές σας ενέργειες. Δεν τίθεται, ομοίως, υπό καμία διαπραγμάτευση και δεν εξαρτάται από κανένα χρονικό ή άλλο περιορισμό ή προϋπόθεση. Οι παραβάσεις βεβαιώνονται ευθύς ως διαπιστώνονται και ακολουθείται η διαδικασία του αυτοφώρου.
Δεν θα δεχθούμε παρερμηνείες των ανωτέρω.
Η παρούσα κοινοποιείται στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Πάτρας προς ενημέρωση.
Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κεφαλληνίας
Ιωάννης Ν. Παΐσιος
Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών»
Εκτός από το Δήμαρχο Ιθάκης η επιστολή στάλθηκε στο κ. Λιμενάρχη Ιθάκης και στο κ. Διοικητή ΑΤ Ιθάκης, ενώ κοινοποιήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Πατρών.
Στη διάθεση σας λοιπόν από τους ποντικούς της coutsombolaithaca που θα πρέπει να ξέρετε ότι πάντα θα σας ενημερώνει για αυτά που ο Δήμαρχος Γιάνναρος και η αδελφή εθελόντρια Νίκη, δεν θα θέλουν να μαθαίνεται….
Η γατόπαρδα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου