Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

«ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΗ Γ@@@ΜΕΝΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»



 Επεισοδιακό ήταν το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού συνεργείου του βρετανικού SKYnews που ανακάλυψε στην Ιθάκη τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Σερ Φίλιπ Γκριν.
Ο Βρετανός επιχειρηματίας ήταν μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με είδη για το σπίτι BHS την οποία πώχευσε και πούλησε έναντι… μιας λίρας σε επιχειρηματία. Σε μια νύχτα έμειναν άνεργοι 11.000 εργαζόμενοι και άλλοι 22.000 πρώην εργαζόμενοι στην BHS κινδυνεύουν να χάσουν τις συντάξεις τους. Αλλες 3 επιχειρήσεις του Σερ Γκριν είχαν χρεοκοπήσει στο παρελθόν.
Ετσι, ρεπόρτερ του SKYnews αναζήτησε τον πολυεκατομμυριούχο για να του θέσει ερωτήματα και τον εντόπισε στο πολυτελές του γιοτ αξίας 100 εκατ. λιρών, στο Βαθύ της Ιθάκης.
Ο ρεπόρτερ επιχείρησε να του μιλήσει αλλά ο Φίλιπ Γκριν αντέδρασε έντονα. Κρατώντας απειλητικά ένα μπουκάλι νερό στο χέρι φώναζε «φύγετε από εδώ».
Οταν ο δημοσιογράφος του είπε «θέλω απλώς να σας θέσω μερικές ερωτήσεις, ο επιχειρηματίας αναψοκοκκινισμένος επιτέθηκε στην κάμερα του τηλεοπτικού συνεργείου ουρλιάζοντας «αυτή θα την πετάξω στην γ@@@μένη θάλασσα».


Αμέσως μετά επέστρεψε στο υπερπολυτελές γιοτ του, τον «Λεοντόκαρδο» που έχει εμβαδόν όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, όπως σκωπτικά ανέφερε ο δημοσιογράφος. Μας πληροφορεί δε ότι στο σκάφος εργάζονται τουλάχιστον 40 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους ένας σεφ και ένας άνθρωπος που έχει ως αποκλειστικό καθήκον του να βγάζει βόλτες τα σκυλάκια της οικογένειας.

Το επεισόδιο ξεκινάει στο 3:15 του βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου