Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ


«ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ» Το γνωστό τραγουδάκι με τον Αντώνη Ρέμο, θυμήθηκαν χθες, 22-8-2011, τα μέλη της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στο ΚΑΠΗ το απόγευμα.
Μετρήσανε ούτε λίγο ούτε πολύ, εκατό δώδεκα μέρες απουσίας του Δημάρχου μας, από της αναλήψεως των καθηκόντων του. Μπράβο υπομονή και μεθοδικότητα!
Τον θέλουν τον Δήμαρχο εδώ, δεν μπορούν να κάνουν μακριά του, πως το λένε…
Τους λείπει. Καταλαβαίνετε τι είναι καλοκαιριάτικα να μην έχουν σημείο εκτόνωσης;
Λίγο πράγμα είναι να μην έχουν που να ρίξουν τα δηλητηριασμένα βέλη τους;
Που θα απευθύνουν τα όμορφα λογάκια τους, αφού ολοένα λείπει;
Οι δεκάρικοι λόγοι τους πάνε χαμένοι, το καταλαβαίνετε; Χάνει τη δύναμή του το θεάρεστο έργο τους, να σπιλώνουν συνειδήσεις και προσωπικότητες, έτσι για το παίξε – γέλασε. Για την πινακίδα του… ποδήλατου του Δήμαρχου, που έχει λήξει παραδείγματος χάριν! Δεν είναι μικρό πράγμα, βρε παιδιά, να έχει λήξει η παραμονή του αυτοκινήτου του Δήμαρχου στα χαρτιά, όπως δεκάδων και δεκάδων αλλοδαπών που ζουν ανενόχλητοι στο Θιάκι. Πάει ο τόπος ρήμαξε, χάλασε, έτσι δεν προχωράμε μπροστά. Το πιάσανε το υπονοούμενο τα παιδιά, με την πολύχρονη πολιτική πείρα και δράση. Όταν ο Δήμαρχος κάνει παρατήρηση στους Δημ.υπαλλήλους του, ως όφειλε, για αδικαιολόγητες απουσίες τον υποχρεώνουν να τους ζητήσει πάραυτα συγνώμη, αυτοί πότε θα του ζητήσουν συγνώμη;
Δεν είμαστε καθόλου καλά μου φαίνεται. Τι τον θέλουν τον Δήμαρχο δίπλα τους; Δεν θέλουν να τον αποχωρίζονται; Γιατί; Για να τον σκάνε, να τον κλατάρουνε, μήπως και τα παρατήσει; Ας ονειρεύονται.
Εγώ θάλεγα να τους απαντήσει με ένα τραγούδι, που ταιριάζει γάντι:
« Σαν έρθει μέρα, που ανταλλάξουμε μαζί Καλημέρα,
που θ΄ ανασάνουμε τον ίδιο αέρα,
τότε η νύχτα μας θα μοιάζει με νύχτα
που παίρνει φωτιά»
απλά
Αναρτήθηκε από I love Ithaki Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου