Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ: ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΛΙΑΓΚΑΣ ΜΑΖΙ ΕΝ ΠΛΩ!


«Ναυμαχία» της πρωινής ζώνης γίνεται στο Ιόνιο, καθώς τα «μεγαθήρια» παραθερίζουν με λίγα μέτρα απόσταση το ένα από το άλλο: στα όμορφα νησιά βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη μετά του Ματέου της, αλλά και οι «απέναντί» της, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά!
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά «Ok!» και «Hello» βλέπουμε τους οικοδεσπότες των πρωινάδικων με το μαγιουδάκι τους και σε πόζες που ουδεμία σχέση έχουν με τις προετοιμασίες για την νέα σεζόν.
Με πορτοκαλοκοραλί μπικίνι, το Λενιώ κάνει tour με τον καλό της: Λευκάδα, Παξοί, Ιθάκη και Κεφαλονιά είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν το ζευγαράκι, που ανέβηκε σε σκάφος και... ξέχασε να σταματήσει. Το μαύρισμα της παρουσιάστριας, πάντως, είναι αυτό που θα μας απασχολήσει με την επιστροφή της στις οθόνες μας: τύφλα να ‘χουν οι Βραζιλιάνες παιδί μου!
By the way, στο Ιόνιο βρίσκεται και ο αδερφός της με την παρέα του, αν και παραμένει ασαφές αν έχουν το ίδιο πρόγραμμα. Σύμφωνα, πάντως, με το Facebook του Θοδωρή Μισόκαλου, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κέρκυρα. Λέτε να είναι και η Ελένη εκεί;
Τα νερά του Ιονίου επέλεξαν και οι Σκορδαλιαγκαίοι για να μπανιαριστούν και να κάνουν  βόλτα με το σκάφος. Αμ πώς; Τι παραπάνω έχει η Μενεγάκη δηλαδή; Το παιδί, πάντως, δεν το πήραν μαζί και ακολούθησαν την... πεπατημένη, που θέλει την γιαγιά να κάνει το babysitting!
Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας ταξίδεψε μόνος του στο Μεγανήσι και την Κεφαλονιά, όπου και τον συνάντησε λίγες ημέρες αργότερα η Φαίη. Βλέπετε, η παρουσιάστρια είχε να τακτοποιήσει τον Γιαννάκη στο Κιλκίς, όπου ο μικρός περιμένει τον μπαμπά και την μαμά! Άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει το ζεύγος στο κλεινόν άστυ. Σίγουρα, πάντως, θα περάσουν από Κιλκίς: εκεί θα το αφήσουν το παιδί;
Αναρτήθηκε http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου