Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ !!!



Μια χώρα με ιστορία, μια χώρα ποτισμένη στο αίμα από αγώνες και πολέμους μια χώρα που γέννησε τον Λεωνίδα, τον Mεγα Αλέξανδρο και τους ήρωες του '21...
σήμερα μοιάζει σαν ένα τεράστιο κοτέτσι !!! Και σε αυτό το κοτέτσι οι κότες είμαστε όλοι εμείς.... Έχουμε αφήσει τα λαμόγια που κατασπάραξαν την χώρα ατιμώρητα. Τους επιτρέπουμε σήμερα να μας κλέβουν τις ζωές και το δικαίωμα στην ελπίδα και το όνειρο. Και εμείς απλά τους κοιτάμε......τους κοιτάμε ! Οι κοτάρες..!!!! Ακόμα και οι Ισπανοί μας έκαναν μάθημα. Άλλα που εμείς....απλά είμαστε κοτάρεσσς !!!! Και όλοι περιμένουμε από τους άλλους να αντιδράσουν. Και επειδή κάποιοι θα διαφωνήσουν με τα παραπάνω, τους λέω το εξής: όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών πάλι θα υπάρχουν κορόιδα κάτω από τα μπαλκόνια και θα χειροκροτούν αυτούς που μας έχουν καταντήσει. Δεν φοβηθήκαμε τους Γερμανούς και φοβόμαστε τους πολιτικούς. Τέτοιες κότες είμαστε!!
 «Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες». Με το σύνθημα «Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες», οι Ισπανοί συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στη Μαδρίτη μας χλευάζουν για την απάθεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου