Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ!!!!


«ΤΥΦΛΑ» στο μεθύσι ήταν ένας αλλοδαπός τουρίστας που διασκέδαζε όλη νύχτα στα μπαρ της Ιθάκης. Λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν, ήταν αδύνατο να θυμηθεί πού βρισκόταν αραγμένη η θαλαμηγός στην οποία φιλοξενούνταν. Όμως, δεν… έσκασε κιόλας! Άνοιξε μια πόρτα, μπήκε σε ένα σπίτι και… αποκοιμήθηκε, αφού πρώτα έβαλε για ασφάλεια ένα κουζινομάχαιρο κάτω από το… μαξιλάρι του!
Μπορεί η υπόθεση να δείχνει κωμική, αλλά το ηλικιωμένο ζευγάρι στο οποίο ανήκει το σπίτι, δοκίμασε μεγάλη… λαχτάρα το πρωί, όταν ξύπνησε και βρήκε έναν άγνωστο να κοιμάται του καλού καιρού! Οι δύο ηλικιωμένοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξύπνησαν τον παρείσακτο και τον συνέλαβαν.
Ο μεθυσμένος τουρίστας ήταν Βραζιλιάνος με βρετανικό διαβατήριο και έκανε διακοπές με σκάφος στο Ιόνιο. Καθώς αναζητούσε χωρίς επιτυχία το κότερο και μην έχοντας άλλες αντοχές, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε να κοιμηθεί! Όσο για το κουζινομάχαιρο, εξήγησε πως δεν σκόπευε να κάνει κακό σε κάποιον, αλλά είχε υπηρετήσει δύο χρόνια στο… Αφγανιστάν και του είχε γίνει συνήθεια να έχει ένα μαχαίρι κάτω από το μαξιλάρι του, για να νιώθει ασφαλής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου