Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!!

Δυστυχώς ο Καλλικράτης δεν πρόβλεψε να ελέγχει το ποινικό μητρώο των υποψήφιων δημάρχων, δηλαδή μπορείς να εκλέξεις δήμαρχο «κακουργηματία» εφόσον δεν ζητήσει κανείς να μάθει το ποινικό μητρώο.
Έτσι φέτος το νησί της Ιθάκης συνεχίζει να έχει δήμαρχο με πλούσιο ποινικό μητρώο αμετάκλητων πολυετών κακουργημάτων, που βέβαια δεν τυχαίνει της τηλεοπτικής φήμης του Παναγιώτη Ψωμιάδη η οποία επέσπευσε τις διαδικασίες παύσης του και έτσι αργά αργά όποτε το θυμηθούν οι αρμόδιοι εισαγγελείς και περιφερειάρχες θα τον πάψουν και αυτόν!! 
Το ερώτημα είναι: κάνεις εκλογέας σε έναν δήμο που από την αρχή το ψηφοδέλτιο του «κακουργηματία» θεωρείται άκυρο και έτσι χάνεις χρόνο πολύτιμο αυτές τις μέρες των μνημονίων; για τα αυτονόητα μιλάμε δηλαδή που δεν πρόβλεψαν ή ξέχασαν τα καμάρια του ΥΠΕΣ και ο Δήμαρχος-Υπουργός (βλέπεις δεν ρωτάνε και τους παλιούς καλούς οι νέοι των γυμναστηρίων και των κουμπαριών). 
Μακάρι η Ιθάκη να τύχει της ταχύτητας της δικαιοσύνης & της κεντρικής διοίκησης που έτυχε η Θεσσαλονίκη! Δηλαδή μιλάμε για τα αυτονόητα!!! Ρε μήπως να ρωτήσουμε να μάθουμε τα ποινικά μητρώα όλων των πολιτικών προσώπων. Σας λέω άμα δεν ρωτήσει κανείς σήμερα δεν ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου