Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…


Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος το καλοκαίρι του 2000 πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στην Ιθάκη. Τα κουτσομπολίστικα περιοδικά και οι ανήσυχες γλώσσες βέβαια της εποχής είχαν ήδη αρχίσει τους ψιθύρους για το ερωτικό «περιτύλιγμα» της κατά τα άλλα επαγγελματικής τους σχέσης.
Έως τότε όμως καμία φωτογραφία, κανένα πλάνο καμία κοινή στιγμή τους δεν είχε βγει στη δημοσιότητα προκειμένου να στηρίξει αυτές τις φήμες.
Όλα αυτά μέχρι το καλοκαίρι του 2000 που ο φωτογράφος Αποστόλης Παπανικολάου ήταν μάλλον ο τυχερός paparazzi της χρονιάς!
Ειδοποιήθηκε από κάποιον φίλο του που έκανε τις διακοπές του στην Ιθάκη πως στο ακριβώς διπλανό δωμάτιο παραθέριζαν μαζί του ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη και μέσα σε λίγες ώρες ο γνωστός φωτογράφος βρέθηκε στο νησί.
Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε πουλήθηκαν σε εβδομαδιαίο τότε περιοδικό προς 4.200.000 δραχμές παρακαλώ!
Ένα ποσό που αν το ακούγατε σήμερα αναγόμενο σε ευρώ (= 11,600) και εν μέσω κρίσης η επόμενη σας κίνηση θα ήταν η επένδυση σε μία καλή φωτογραφική μηχανή μήπως είστε τυχεροί και καμιά μέρα εξασφαλίσετε κι εσείς ένα τόσο καλό μεροκάματο (έστω κι αν δεν συνοδεύεται από καλοκαιρινό ταξίδι αναψυχής!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου