Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ... ΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ !!!


Η τραγουδίστρια των (Pussy)cat Doll Nicole Scherzinger είπε να ρίξει μια βουτιά και να ανεβάσει τη θερμοκρασία τις αρχές του φθινοπώρου. Η 32χρονη τραγουδίστρια πιο σέξι από ποτέ αποδεικνύει ότι το νερό είναι το στοιχείο της. (Καμία ομοιότητα με τη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί ως «gatto nero», μιας και τα μαλλιά της «γάτας του νερού» έχουν άλλο χρώμα. Είπαμε να μην παραποιούμε τόσο τα πράγματα δεν έχει αυτά τα χάλια!!!).
Υπάρχει όμως και η «gatto nero», γάτα του νερού να υποθέσω που μόλις πριν 5-6 μέρες έμαθε πώς να οδηγάει σκάφος και πήρε και το δίπλωμα, αφού της έκανε εντατικά μαθήματα εκπαιδευμένος δύτης, αν και το δικό της σκάφος, αυτό ξέρετε που κουβαλάει μόνο παρανομίες, το είχε δώσει να το κυκλοφορεί ο Μεγάλος Αδελφός!! 
Διαβάστε λοιπόν τι μου απαντάει.
 «Πληροφορηθήκαμε, πως το σκάφος της αδερφής του δημάρχου, ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Πόλης εδώ και αρκετές ημέρες, όπου επέστρεψε από Φισκάρδο. Επειδή όμως, όπως γνωρίζετε, προχθές τη νύχτα έκανε πολύ άσχημο καιρό, 7 μποφώρ, αέρα βροχή και γενικά θύελλα, το σκάφος παρασύρθηκε προς τα βράχια, και αναγκάστηκε η αδερφή του να μεταβεί εις τον λιμένα της Πόλης, περί ώραν  έκτη πρωινή και να το μεταφέρει στο λιμένα των Φρικών, για την ασφάλεια του. Εν τω μεταξύ, και ο φάκελος του σκάφους, αλλά και το ποινικό του μητρώο, ελέχθηκαν και κρίθηκε ό,τι μπορεί να συμμετέχει στις εκλογές του 2010. Πρόκειται να συμμετέχει σ΄ αυτές και κανένα φιλικό σας σκάφος, για να ξέρει και το Arise τι το περιμένει; Εξ άλλου αν την είχατε πληροφορήσει πως είχατε τόσο  μεγάλη επιθυμία, να το βλέπετε καθημερινά, θα σας έκανε τη χάρη να το βάλει εδεκεί μπροστά στο σονέτο ή στον τοξότη.
Αν ωστόσο  σας έπιασε τη θέση, συγχωρήστε την αδερφή του ( δεν νομίζω να έχετε κάποιο άλλο παράπονο από την ίδια)  και μπορείτε αν θέλετε, να την ενημερώσετε, προκειμένου να το απομακρύνει, για να τακτοποιήσετε το δικό σας.
Μετά τιμής
gatto nero
Διαβάστε λοιπόν πως είναι η αλήθεια. 
Τα σκάφος της αδελφής του Δημάρχου ήταν αγκυροβολημένο στο Λιμανάκι της πόλης του Σταυρού, μετά τη παράνομη (?) μεταφορά των «μοντέλων», αυτή τη φορά το Περιφερειακού Συμβουλίου στο Φισκάρδο –δεν μάθαμε ποιοι φάγανε τη συναγρίδα που φιγουράριζε στη φωτογραφία. Το σκάφος που τα χαρτιά του είναι όλα εντάξει και δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό, κατά την εκτίμηση μου έδεσε εκεί για να είναι «εύκολη», όχι «δαπανηρή» και όχι εύκολα «προσβάσιμη» από τις Αρχές, η όποια από εδώ και πέρα «ναύλωσή» του, λες και του γινόταν έλεγχος όταν έφευγε από Βαθύ, Σάμη, Φισκάρδο, Αστακό και αλλού. Ο Δήμαρχος έφυγε για Ρουμανία, η θύελλα ήρθε, το σκάφος δεν παρασύρθηκε στα βράχια, η αδελφή δεν ξύπνησε από τις 6 το πρωί, για να το μεταφέρει και να το σώσει. Εξάλλου 5-6 μέρες είναι που πήρε το δίπλωμα και δεν θα είχε νομίζω τα κότσια, αν και διακρίνεται από μια νεανική δυναμικότητα και αποτελεσματικότητα, ιδιαίτερα όμως στον επιχειρηματικό τομέα και όχι στα extreme sports !!! 
Βρέθηκε ένας καλός Σαμαρείτης-Αλιέας –και εγώ το ίδιο θα έκανα και νάναι καλά ο άνθρωπος- ενημέρωσε το Δήμαρχο τηλεφωνικά ο οποίος είπε ότι είναι Ρουμανία, απ ότι με ενημέρωσαν από το γραφείο Νομικών Υποθέσεων «ΚΑΡΑΒΙΑΣ και ΣΙΑ», και το σκάφος μεταφέρθηκε και με τη βοήθεια έμπειρου χειριστή στον όρμο του Μαυρωνά στο Κιόνι, την ίδια μέρα. Την άλλη μέρα μεταφέρθηκε στις Φρίκες όπου και είναι αραγμένο μέχρι σήμερα, αγνοώντας τον τρόπο που θα έπρεπε, να το δέσουν –δηλαδή κάθετα στο μπαστούνι- προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να χωρέσουν και άλλα σκάφη. Εξάλλου δεν θα έπρεπε να ρωτηθεί κανένας αν θα ήταν πιο πρέπον να αράξει μπροστά στο Σονέτο η το Τοξότη στο Βαθύ, για να «ελέγχετε» από Κακεντρεχείς και Αρχές… Να πω την αλήθεια μόνο ο δικηγόρος κ. Κανδηλιώτης ανησύχησε που θα έχανε το μέτρημα των ημερών απουσίας του Αφέντη και ο πρώην Δήμαρχος κ. Αρσένης που θα έχανε και αυτός την ασφαλειά του μήπως και πάθει ο ίδιος η κάποιος άλλος κάτι και δεν προλάβει να μεταφερθεί άμεσα αφού το σκάφος του Δημάρχου μας δεν αράζει όπως παλιά!!
Ευχαριστώ για τη κατάχρηση της φιλοξενίας σας..
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
με εσάς και άλλους εδώ στο νησί που ακούτε Γιάνναρο και τρέχουν τα σάλια σας σαν ξελιγωμένοι μιας και είσαστε τσούτσουροι!!!
Υ.Γ. Να σας πω, με αυτές τις επιστολές ζημιά έχω αφού παλιά με τον Μεγάλο Αρχηγό επί εποχής Αμερικής, γούνες και λοιπά, σε καμμιά παρέα που κάναμε, η τύχαινε, έτρωγα και κανένα ψάρι στο Παλιοκάραβο - ξέρει αυτός εκείνα τα μπουρλιοτασμένα!!!

1 σχόλιο:

  1. Το ψάρι,ξέχνα το,ούτε του Αμπράμοβιτς η τσέπη δεν το αντέχει εκεί,όσο για ηθική ή νομιμότητα έννοιες άγνωστες κατάντησαν...

    Φιλοίτιος 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή