Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ. ΚΑΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΕΣ?


Διαβάζω σε φυλλάδα «περιωπής» και «παρανόμου ενοικιαζόμενης οροφής» ότι «ζητείται εναγωνίως μαχαίρι για πίτες» και μάλιστα διερωτώμενη η συντάκτρια, δασκαλίτσα φρεσκοκουρεμένη θάναι η δημοσιογραφίτσα που το Δημόσιο το έχει εντρυφήσει τις καλές εποχές, τώρα που της πληρώνουμε τη σύνταξη, το βρήκε στα χάλια του, να ψάχνουν «κανέναν που να έχει γνώση να κόβει πίτες».
Κι αυτό γιατί όπως ισχυρίζεται ότι ο «εισαγγελέας δεν ήξερε φαίνεται να την κόψει –τη πίτα εννοεί – αλλά και ο ίδιος «δεν ξέρει να διαβάζει τον Καλλικράτη». Ισχυρίζεται δε ότι «αυτή την ικανότητα την έχει μόνο  ο κ. Καραβίας, μαζί με όλη την παρέα, που κοιμούνται με τις ελπίδες τους….μήνες τώρα». Και συνεχίζει «μα ούτε κι ο Γενικός Γραμματέας ξέρει να ερμηνεύσει τον Καλλικράτη?? Αυτός φαίνεται, δεν έχει νομικό συμβούλιο. Το νομικό συμβούλιο του κ. Καραβία  γνωρίζει και χαίρεται». Και στη συνέχεια μας διαβεβαιώνει –φαίνεται ότι έχει ανοικτή γραμμή με τον Εισαγγελέα- ότι
«δέχτηκε τόσες πιέσεις ο εισαγγελέας, που τα  έστειλε στον κ. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Αυτός πάλι δέχτηκε τόσες πιέσεις και με τα δικά του πακέτα των καταγγελιών, που τα στέλνει στο Υπουργείο». Τώρα έχουν δουλειά τα παιδιά… εννοεί τους «δαίμονες της κολάσεως», Καραβίας και Σία Ο.Ε Για να μην μπερδευτούμε Τηλέμαχο Καραβία εννοεί και όχι Γιώργο Καραβία η Διονύση Καραβία..η δεν ξέρω ποιον άλλον. Ο πρώτος είναι δημοσιογράφος, ο άλλος ασφαλιστής και ο τρίτος βιβλιοπώλης. «Φεύγουν οι καταγγελίες και τα τηλέφωνα κατά το υπουργείο…. σύννεφο».
«Μήπως τελικά, κύριοι,  όλοι αυτοί…( μια σκέψη κάνω) ξέρουν ακριβώς, ποιοι είσαστε εσείς, και που στοχεύετε??? Για σκεφτείτε λίγο κι αυτό….». Όλοι εσείς, μα είναι πολλοί, απ ότι ξέρω ο Καραβίας σας παλεύει, σχεδόν μόνος του απ ότι βλέπω…. Και επειδή σα κουτσομπόλης που είμαι και εγώ, έμαθα από στενό άνθρωπο του περιβάλλοντος του ότι έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να ρίξει το σημερινό Δήμαρχο, μιας και δεν θέλει ετούτος ο τόπος να κυβερνιέται από «άχρηστους» όπως τον εαυτόν του, αλλά και από «απατεώνες» όπως τον άλλον. 
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενια.
ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ του κάτω χωριού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου