Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΜΑΣΤΕ η @Α@ΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!


Την Σάμη επισκεύθηκε  ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Α. Παρίσης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.Κ. κ. Νίκο Ανουσάκη και τον Αντιδήμαρχο Σάμης κ. Σπύρο Κουνάδη.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν το θέμα που έχει προκύψει με τις τέντες στην παραλία της πόλης. Συναντήθηκε με τους καταστηματάρχες που αφορά το θέμα και από κοινού αποφάσισαν.
1) Να απευθυνθούν στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για μελέτη και προτάσεις  νέας διαμόρφωσης της παραλιακής ζώνης της Σάμης και
2) να συσταθεί επιτροπή από τον Δήμο, τους  πολίτες, φορείς και καταστηματάρχες της πόλης που θα μελετήσουν τις προτάσεις αυτές και θα αποφασίσουν για την τελική πρόταση που θα εφαρμοστεί.
Παρόντες στην συνάντηση εκτός από τους επαγγελματίες ήταν και οι: Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεοτόκης Καβαλλιεράτος, Δημήτρης Φιοραβάντες, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Βασίλης Κάραλης, Όλγα Αντωνάτου Βαλσάμου, Ελένη Κοντογιώργη, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Στο περιθώριο της χτεσινής συνάντησης του Δημάρχου κ. Α. Παρίση με καταστηματάρχες της Σάμης, ο Αντιδήμαρχος  κ. Σπύρος Κουνάδης έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση, σχετικά με το μουσείο  της πόλης. Συγκεκριμένα είπε ότι η τελική μελέτη για την εσωτερική διαμόρφωση του κτηρίου, έχει κατατεθεί στην αρχιτεκτονική επιτροπή της πολεοδομίας και αναμένεται εντός του μηνός να έχει εγκριθεί. Αμέσως μετά  θα αρχίσουν οι εργασίες με στόχο το καλοκαίρι του 2012 να είναι έτοιμο για το κοινό.
Από τα vlahatasamis. blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου