Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ STAR ΤΟΥ HOLLYWOOD ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Τα νησιά της χώρας μας αποτελούν πόλο έλξης για τους διάσημους αστέρες του Hollywood. Κάποιοι από αυτούς μας επισκέπτονται κάθε χρόνο, ενώ άλλοι μαγεύονται από τις ταινίες που έχουν γυριστεί με φόντο το γαλάζιο μας.
Η Madonna σύμφωνα με την RealNews, πρώτη και καλύτερη, γοητεύθηκε από την Ιθάκη γι'αυτό και την επισκέπτεται κάθε χρόνο. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει ένα σπίτι στο Ιόνιο. Συγκεκριμένα, την έχει γοητεύσει το νησί Λυγιά που βρίσκεται δίπλα από την Ιθάκη και στοιχίζει 2.000.000€. Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.
Η Cameron Diaz θέλησε να μάθει περισσότερα πράγματα για την Ελλάδα λόγω της ταινίας ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ αλλά και του καλού της φίλου Πάρι Κασιδόκωστα. Ερωτεύτηκε τη Σκιάθο κι έψαξε στο Internet για να βρει ένα σπίτι που της αρέσει. Και το βρήκε! Πρόκειται για μία πολυτελή μονοκατοικία 300τμ στα Καλύβια της Σκιάθου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.
Η Julia Roberts γοητεύτηκε από την Πάτμο. Έτσι ζήτησε από έναν Ελληνοαμερικανό φίλο της να τη βοηθήσει να βρει κάποιο σπίτι στο νησί. Τα μεσιτικά γραφεία έσπευσαν να την εξυπηρετήσουν κι έτσι βρήκε μία βίλα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων της Πάτμου ανάμεσα στη παραλία της Λάκκας και στις Λεύκες.
Η Angelina Jolie μαγεύτηκε από το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Βρήκε λοιπόν το ιδανικό σπίτι για να χαρεί τον ερωτά της με τον σύζυγό της Brad Pitt. Ο φράχτης που προστατεύει το σπίτι από τα αδιάκριτα βλέμματα, είναι φτιαγμένος από ηφαιστειακή πέτρα. Η αγοραπωλησία δεν έχει ολοκληρωθεί.
Ο Tom Hanks διαθέτει μια υπερπολυτελή μονοκατοικία στην Αντίπαρο. Κάθε χρόνο βρίσκεται εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου