Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΤΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ, ΜΑ Η ΑΛΛΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΕΝΕΙ!!!!


Μπορεί  το πάρκινγκ των φορτηγών και των λεωφορείων και παρά την απαγόρευση να είναι σύνηθες φαινόμενο στο παραλιακό δρόμο, εκείνο που έχει γίνει συνήθεια είναι κάποιοι ξένοι αλλά και ντόπιοι να αφήνουν τρέιλερ με βάρκες, να τα δένουν και σε καμιά κολώνα, να βάζουν και κανένα τσιμεντόλιθο για καλύτερο στήριγμα και άμα το θυμηθούν πάνε να τα  πάρουν. Εκτός που είναι αντιαισθητικό και επικίνδυνο μη πέσει κανένα μηχανάκι πάνω, πιάνουν και δυο θέσεις παρκινγκ η κάθε μία….. κ. Λιμενάρχη βγήκαν οι  βάρκες στη στεριά.
Θα μου πείτε ότι το πάρκινγκ του Δήμου στου Τζαννέτου μες τον Αύγουστο δόθηκε προς χρήση…. από ταχύτητα διαδικασιών του Δήμου σκίζουμε!!! (Ανοίγω παρένθεση, σήμερα μάλιστα καθαρίστηκε από εργάτες του Δήμου Ιθάκης για να ασφαλτοστρωθεί λέει!! Αλήθεια με πια απόφαση?) 
Το Λιμεναρχείο απών, κ. Λιμενάρχη, αυτά δεν τα είδατε… τα φορτηγά (γεμίσαμε φτερά και πούπουλα φέτος),  τις κατασκηνώσεις των ρομά, τις σταθμεύσεις και φορτοεκφορτώσεις των φορτηγών, τα λεωφορεία, όλα και η κουτσή Μαρία που λέει ο λόγος στο παραλιακό….!!  
Άσε μην πάμε και προς το αγκυροβόλιο. Αυτά έτσι σαν διαπιστώσεις ενός απλού δημότη. Εσείς,…. τι κάνατε για όλα αυτά…τίποτε!!!
Και ας μην αναφερθούμε στην είσπραξη των λιμενικών τελών…. τί είναι αυτό.   
Μόνο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα από του Δρακούλη έως το Δημαρχείο και οι τέντες σας νοιάξανε!!!! Ιδωμεν....
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία…
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου