Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ


Η Ελλάδα είναι πια ο πιο δημοφιλής θερινός προορισμός για πρίγκιπες, βασιλιάδες, για αστέρες του Χόλιγουντ, για προσωπικότητες του διεθνούς jet set. Οι stars εκφράζονται με τα πιο επαινετικά λόγια για την πατρίδα μας, που έχει ανάγκη τη στήριξή τους αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει.
Και το φετινό καλοκαίρι η χώρα μας έγινε πόλος έλξης διεθνούς φήμης προσωπικοτήτων, που δεν ήρθαν εδώ μόνο για να περάσουν ξέγνοιαστες και ηλιόλουστες διακοπές, αλλά και για να βρουν μια θέση κάτω από τον ελληνικό ήλιο ώστε να πάρουν ενέργεια - όσο πιο συχνά, βέβαια, τους το επέτρεψαν οι υποχρεώσεις τους. Υπάρχουν, όμως, και αυτοί -οι τυχεροί- που έχουν στο Αιγαίο τον δικό τους παράδεισο.
Ο Τομ Χανκς (που είναι παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα Ρίτα Γουίλσον) είναι ένας από αυτούς, καθώς βρίσκεται ήδη στη βίλα του στην Αντίπαρο και απολαμβάνει τα μπάνια του.
Πέρσι, δε, στη Σαντορίνη εταιρεία offshore αγόρασε για λογαριασμό του ζεύγους «Μπρατζελίνα» μια υπέροχη βίλα με θέα την Καλντέρα.
Η Μαντόνα χρόνια τώρα προσπαθεί να αποκτήσει ένα οικόπεδο στην Ιθάκη του Οδυσσέα για να χτίσει το δικό της κάστρο εκεί. Και ποιος δεν μαγεύτηκε από την Ελλάδα!
Φέτος μας έκαναν την τιμή ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν με την υγείας τους, πήραν τα παιδιά τους και ήρθαν να βρουν βάλσαμο στο σπήλαιο των Νυμφών. Ξάφνιασαν, δε, το προσωπικό του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης με την απλότητά τους κατά την επίσκεψή τους εκεί την επομένη ημέρα των γενεθλίων του μουσείου.
Αμέσως μετά μπήκαν στο σκάφος τους και ταξίδεψαν στο Ιόνιο, στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλλονιά και κατέληξαν στη Θηρασιά, σε ένα υπέροχο θέρετρο. Εφυγαν ανανεωμένοι και ενθουσιασμένοι και στη Γαλλική Ριβιέρα, όταν συνάντησαν τον διάσημμο τραγουδιστή φίλο τους Τζον Μπον Τζόβι, του συνέστησαν να κάνει οπωσδήποτε διακοπές στην Ελλάδα εξυμνώντας τις ομορφιές της.
Ο τραγουδιστής των Bon Jovi πείστηκε τελικά και όταν ολοκληρώσει την περιοδεία του, θα πετάξει με την οικογένειά του στη Σαντορίνη. Στο ερωτικό αυτό νησί κατέφυγε και το αισθησιακό μοντέλο Αντριάνα Σκλεναρίκοβα με τον Γάλλο επιχειρηματία που της έκλεψε την καρδιά λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Κριστιάν Καρεμπέ.
Η Γκόλντιν Χόουν και ο Κερτ Ράσελ, όπως κάθε χρόνο, έκαναν τις διακοπές τους έναν μήνα στη Σκιάθο φιλοξενούμενοι στη βίλα φίλου τους Ολλανδού επιχειρηματία. Ξετρελαμένοι με τις ομορφιές του νησιού του Παπαδιαμάντη, αυτή τη φορά απευθύνθηκαν και σε γραφείο real estate ζητώντας να αγοράσουν ένα σπίτι.
Η ποπ σταρ Σακίρα και ο άσος της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ πέταξαν ινκόγκνιτο στη Μύκονο, αλλά ο ερχομός τους διέρρευσε και το κυνήγι των παπαράτσι άλλαξε τα σχέδια τους και την κοπάνισαν….
Η Τζούλια Ρόμπερτς ο σύζυγός της με τα τρία τους παιδιά έκαναν ταξίδι-αστραπή στην Πάτμο, στο αγαπημένο νησί της «Pretty woman», που ελπίζει κάποτε εκεί να αποκτήσει την εξοχική κατοικία των ονείρων της.
Στο Νησί της Αποκάλυψης κάνει τις διακοπές του αυτή την περίοδο και ο Τζον Μάλκοβιτς με την οικογένειά του. Ο διάσημος ηθοποιός είναι μαγεμένος από τις ομορφιές του νησιού.
Η Σάρα Τζέσικα-Πάρκερ βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Κέρκυρα με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ και τα τρία παιδιά τους. Για τα μπάνια τους προτίμησαν απομακρυσμένες παραλίες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Κρουαζιέρα στις Σποράδες με γιοτ Ρώσου μεγιστάνα έκανε ο «Τούρκος Μπραντ Πιτ», κατά κόσμον Kivanc Tatlitug, πρωταγωνιστής του σίριαλ «Gumus».
Ο πρόσφατα παντρεμένος πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, λάτρης της χώρας μας, πήρε τη σύζυγό του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ και ήρθαν στην Αντίπαρο, όπου πέρασαν πολύ ευχάριστα.
Η Κέιτ Μος και ο Τζέιμι Χινς δεν πρόλαβαν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησιάς, και ο πρώτος σταθμός τους στο ταξίδι του μέλιτος ήταν η Κεφαλλονιά. Θαμπώθηκαν δε τόσο από τις ομορφιές του νησιού του Ιονίου ώστε ζήτησαν να αγοράσουν οικόπεδο στο χωριό Μινιές. Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας, η Ναόμι Κάμπελ, πέταξε με τον σύντροφό της στην Κρήτη.
Το ρεπορτάζ λέει ότι έχουμε κι άλλες αφίξεις...
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ
http://kykladesnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου