Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ «ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ» ΤΟ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ «ΘΙΞΟΥΜΕ» ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ!!


Διαβάσαμε στη κίτρινη φυλλάδα της αυλής του Δημάρχου, τοποθέτηση της «Θιακιάς», έτσι υπογράφει το κείμενο, εθελόντριας Πανδώρας που είχε «συνδιαλλαγή με υπάλληλο, «την οποία σχεδόν δεν γνώριζε και έμαθε εκ των υστέρων ότι είναι και μητέρα δύο ανήλικων τέκνων». Εξυπηρετήθηκε από την εν λόγω υπάλληλο του ΚΕΠ «το όνομά της δεν το αναφέρει για ευνόητους λόγους» λες και έχει το ΚΕΠ πολλούς υπαλλήλους με δύο ανήλικα παιδιά. Η όλη τοποθέτηση απ ότι φάνηκε στη συνέχεια έγινε για να θίξει άλλη υπάλληλο και αυτή με δύο ανήλικα παιδιά «που το μόνο που την απασχολεί είναι πως να «ρίξει» το Δήμαρχο και να εξυπηρετεί από το πόστο της αντιπολιτευτικές ίντριγκες και μεθοδεύσεις, (σύμφωνα με πρόσφατα, πρωτόγνωρα για τα ήθη μας περιστατικά)».
Θαυμάστε λοιπόν το ήθος και τις μεθοδεύσεις της κυρίας «των Δελτίων Τύπου» του Δημάρχου και αρθογράφου του οικογενειακού μπλοκ που «αγαπάει την Ιθάκη» πιο πολύ από όλους σας. Επαινούμε την μία υπάλληλο για να θίξουμε με το γάντι την άλλη….. η το πολύ να τους βάλουμε δαιμόνους να τσακωθούνε μεταξύ τους, η να μην μιλιούνται μες το χώρο εργασίας τους. Ντροπή σας κυρία μου!!!!
Διαβάστε το σχετικό επαινετικό από τη μια, αλλά από την άλλη κατάπτυστο κείμενο!!
ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;
τελευταία εξυπηρετήθηκα από υπάλληλο του ΚΕΠ, για επαγγελματικό μου θέμα και αποκόμισα τις καλύτερες των εντυπώσεων. Η συνδιαλλαγή μου έγινε με υπάλληλο, την οποία σχεδόν δεν γνώριζα και έμαθα εκ των υστέρων ότι είναι και μητέρα δύο ανήλικων τέκνων. Το όνομά της δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους. ΄Άξια, άμεση, απλή, αποτελεσματική, είναι οι λέξεις που βρίσκω από «άλφα» γι΄αυτήν. Θέλετε και από «έψιλον» ; Ενήμερη, έξυπνη, επικοινωνιακή, ευγενική. Σε χρόνο ρεκόρ  και με τύπους αιτήσεων που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν της είχαν κοινοποιηθεί καν, με δύο τηλεφωνήματα στα κεντρικά στο Αργοστόλι της αρμόδιας Υπηρεσίας, για να ενημερωθεί, διεκπεραίωσε το αίτημα  μου   αυθημερόν και απέφυγα-το κυριότερο- ολόκληρο ταξίδι στην Κεφαλονιά!
Τώρα στο ΚΕΠ θα διεκπεραιώνουμε τις περισσότερες διοικητικές ανάγκες μας, φίλοι μου, λόγω του ότι έκλεισαν τα Γραφεία πολλών Υπηρεσιών κοινής ωφέλειας στο νησί μας, όπως ορίζει ο Καλλικράτης. Τέτοια λοιπόν στελέχη του ΚΕΠ πρέπει και οφείλουμε να τα συγχαίρουμε, γιατί δεν κάνουν  απλώς τη δουλειά τους, υπερβαίνουν των καθηκόντων τους. ΄Έτσι λοιπόν, «δεν επαινούμε το αυτονόητο», όπως θα σπεύσουν μερικοί  να μας πουν. Ελπίζουμε η υπάλληλος αυτή να μην είναι η εξαίρεση! Γιατί υπάρχουν υπάλληλοι, που το μόνο που τους απασχολεί είναι πως να «ρίξουν» Δημάρχους και να εξυπηρετούν από το πόστο τους αντιπολιτευτικές ίντριγκες και μεθοδεύσεις,(σύμφωνα με πρόσφατα, πρωτόγνωρα για τα ήθη μας περιστατικά).  Αφήνω την φαντασία σας να δουλέψει…
μια θιακιά
Αναρτήθηκε από I love Ithaki, Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

1 σχόλιο:

  1. Κάποτε δημαρχών- και πρώτος σε σταυρούς- ήταν ο Μεμάς ο Σκάρος,που και τους φτωχούς και γέροντες βοηθούσε και με όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους είχε άψογη συνεργασία και ήταν αγαπητός και ποτέ δε συνέβησαν τέτοιου είδους ρεζιλίκια με ''εθελοντές'' και ''κυβερνητικούς εκπροσώπους''....

    g13

    ΑπάντησηΔιαγραφή