Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΠOIA EINAI H «ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΑΡΠΕΤΣ ΕΠΕ» ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!


Στις 22 Φλεβάρη του 1991 ο νυν Δήμαρχός μας συνέστησε μία εταιρία περιορισμένης ευθύνης με το με αρ. 125 συμβόλαιο της συμβ/φου Πειραιά Κων/νας Παραβάντη. Συνεταιρίστικε με τον κ. Νικόλαο Σπ. Μαμφρέδα, επιχειρηματία, κάτοικο Εκάλης. Το ετιαρικό κεφάλαιο ήταν 2.000.000 Δρχ και ο κ. Ιω. Κασσιανός είχε το 60% των εταιρικών μεριδίων, ενώ ο κ. Μαμφρέδας το 40%. Η εταιρία έκανε εισαγωγές - εξαγωγές, αντιπροσώπευση οίκων εξωτερικού και εσωτερικού, χονδρική και λιανική εμπορία μοκετών και συναφών ειδών. Τότε όμως διαχειριστές ήταν και οι δύο συνέταιροι.
Στις 23 Μαρτίου του 1992 αλλάζει η εταιρική σύνθεση. Αποχωρεί ο κ. Μαμφρέδας (γιατί άραγε;) και προσχωρούν στην εταιρία δύο νέοι εταίροι, οι κ.κ. Σπύρος Σκλαβενίτης και Πάνος Σκλαβενίτης. Φυσικά αλλάζουν και τα εταιρικά μερίδια και το ποσοστά γίνονται ως εξής: ο κ. Κασσιανός κατέχει πλέον το 33,5%, ο κ. Πάνος Σκλαβενίτης το 33,5% και ο κ. Σπύρος Σκλαβενίτης το υπόλοιπο 33% της εταιρίας. Διαχειριστής τώρα πλέον αναλαμβάνει ο κ. Πάνος Σκλαβενίτης.
Στις 7 Ιούνη του 1995 και με το με αρ. 14561 συμβόλαιο της συμβ/φου Πειραιά Ευαγγελίας Φλαμπούρη Χιωτίνη λύνεται η εταιρία.
Η συγκεκριμμένη εταιρία έχει χρέη και οφειλές προς το Δημόσιο πάμω από 9 εκατ. Ευρώ και το μόνο που έχει προσφέρει στο νησί, παλιότερα κάποια τετραγωνικά πλαστικής μοκέττας για την Κοινότητα Περαχωρίου και σήμερα ένα Δήμαρχο υπό προθεσμία, επιτήρηση και σκέτη διαφήμιση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου