Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ: EXPRESS, «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ» & ΨΕΥΤΗΣ!!!


Συνεδρίασε χθες Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων, που προέκυψε από τις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης, προκειμένου να εκλέξει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γραμματέα και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής. Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης. Γραμματέας ο Σπυρίδων Ματιάτος.
Πλην των τριών την Εκτελεστική Επιτροπή συμπληρώνουν οι: Ξενοφώντας Βεργίνης και Ευστάθιος Ζαβιτσάνος (Δήμαρχος Μεγανησίου). Στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ που είναι 15μελες, συμμετέχει και ο Δήμαρχος Ιθάκης. Μέχρι εδώ καλά τα πάμε αλλά δεν τα πάμε καλά με το Δήμαρχο μας Γιάννη Κασσιανό και με τις παγαποντιές του. Από τις 130 μέρες που απουσιάζει αδικαιολόγητα από το Δήμο Ιθάκης, που για μας θα έπρεπε να κηρυχτεί έκπτωτος – θα μου πείτε τι κάνει η Αντιπολίτευση – μόνο δύο ταξίδια του ήταν δικαιολογημένα. Και τα δύο αφορούσαν τις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων στη Κέρκυρα. Μάλιστα το πρώτο συνέπεσε με την σύσκεψη που είχε προκαλέσει ο Δήμαρχος Παξών Σπύρος Μπογδάνος για το μπάχαλο στις συγκοινωνίες με τα πλοία που σταμάτησαν λόγω του Ρώσικου νηογνώμονα. Σε αυτή τη σύσκεψη αντί να βάλει δυναμικά τα προβλήματα που έχει το νησί μας απλά παραβρέθηκε σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Περιφέρειας «Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ιθάκης, Ιωάννης Κασσιανός, καθώς και η Ιθάκη αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα».
Τη πρώτο ταξίδι του προς Κέρκυρα ήταν για τις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης που ο ανεξάρτητος Δήμαρχος Ιθάκης ψήφισε τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας. Δικαίωμα του καθένα είναι να ψηφίζει ότι θέλει, αλλά δεν μπορεί να διαλαλεί φαρδιά πλατιά ότι δεν έχει σχέση με τα κόμματα και ότι αυτά δεν τον αγγίζουν (βλέπε στα φυλλάδια του και στις ομιλίες του). Στην χθεσινή  συνεδρίαση για  το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων, που προέκυψε από τις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης, ο Δήμαρχος Ιθάκης έκανε ταξίδι αστραπή –με το σκάφος της αδελφής του (?) – πήγε Λευκάδα και από εκεί Κέρκυρα και επέστρεψε την ίδια μέρα.
Και στο πρώτο ταξίδι αλλά και στο δεύτερο διαλαλούσε, αλλά έλεγε και όσους τον ρωτούσαν ότι πάει στη Κέρκυρα να φέρει λεφτά !!! Δηλαδή τους κορόιδευε όπως κάνει συνήθως μιας και πιστεύει πως οι άλλοι τρώνε κουτόχορτο.
Θα μπορούσε αυτό το παραμύθι να μας το λέει στα τόσα ταξίδια που έχει κάνει στη Ρουμανία. Γιατί κατά καιρούς μας έλεγε, σαν κατασκευαστής που είναι, ότι θα μας φέρει από τη Ρουμανία μηχανήματα οδοποιίας για να κάνει έργα, ξυλεία για να περιφράξει τον αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Αθανασίου, ξυλεία για τις πέργκολες που γκρέμισε στην παραλία….. και άλλα πολλά. Μόνο κάτι Ρουμάνους έφερε που έκαναν «μελέτη» αεροδρομίου σε χρόνο EXPRESS, και μόνο με 9.000€.
Όμως και το δεύτερο ταξίδι ήταν για ψηφίσει το κολλητό του  Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση που αναδείχθηκε αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων, αλλά και τους άλλους Νεοδημοκράτες υποψηφίους. Ταξίδι λοιπόν του Δημάρχου Ιθάκης, με ανεξαρτησία και με τα ψεύτικα,  τα λόγια τα μεγάλα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου