Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.



«Έξω από τα δόντια» τα είπε στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ από το Ληξούρι Κεφαλλονιάς, κ. Παναγής Βλάχος.
Ο Γραμματέας της Τ.Ο Παλικής Κεφαλλονιάς Παναγής Βλάχος ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να μιλάει για υπουργούς και συνεργάτες με πτυχία από το Χάρβαρντ, οι οποίοι ζουν σε χρυσά κλουβιά, χωρίς να μπορούν να συνειδητοποιήσουν όλα εκείνα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο ελληνικός λαός.
Επίσης ο κ. Βλάχος από το βήμα της συνδιάσκεψης εξέφρασε την απογοήτευσή του, καθώς όπως είπε «περίμενε από τον Πρωθυπουργό να ζητήσει στην ομιλία του μία συγνώμη». Η φράση αυτή «άναψε τα αίματα» και τα μέλη που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στην αίθουσα του ζήτησαν επιτακτικά να ανακαλέσει ενώ ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Β. Έξαρχος του είπε να ολοκληρώσει την ομιλία του.Οι καταγγελίες του όμως δεν άρεσαν σε σύντροφό του, ο οποίος του επιτέθηκε!
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε επικίνδυνα και ένα από τα μέλη του κινήματος πήγε να του ζητήσει τον λόγο. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και εκεί άρχισε να χάνεται και έλεγχος. Μάταια ο Βασίλης Έξαρχος ζητούσε από το μικρόφωνο να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
 Οι δύο άνδρες δεν άργησαν να διαπληκτίζονται και πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια, αλλά ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο έληξε χωρίς να λάβει μεγάλες διαστάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου