Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ Ο. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ


Στο νησί της Κεφαλλονιάς υποδέχθηκε τον υπεύθυνο του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη η Σοφία Λουκέρη.
Ο κ. Πλακιωτάκης πραγματοποίησε επίσημες συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παράγοντες του νησιού έχοντας έτσι την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συζητήσει για όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί & αναφέρονται στον τομέα του και όχι μόνο.
Στη συνέχεια η Σοφία Λουκέρη συνόδευσε τον Γ. Πλακιωτάκη και στο νησί της Ιθάκης προκειμένου να συζητήσουν από κοντά με τους εκεί τοπικούς παράγοντες θέματα που τους απασχολούν. Η επίσκεψη στην Ιθάκη έγινε σε πολύ θερμό & φιλικό κλίμα, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του νησιού.... ασχολείται με τη ναυτιλία & είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν προτάσεις και ιδέες στον υπεύθυνο τομέα ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας.
Στη συνέχεια επιστρέφοντας στη Κεφαλλονιά ο κ. Πλακιωτάκης συνοδευόμενος από τη κα Λουκέρη πήγαν σε προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Αργοστόλι, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου, πολλών Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και άλλων κομματικών στελεχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου