Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΕΑ ΜΑΤΣ


 Πρώτη χτύπησε η "Κίρκη της άλλης Ιθάκης" (νέο φρούτο;) με δημοσίευμά της που φιλοξενήθηκε από το γνωστό σε όλους μας Ithacanews (τυχαίο δε νομίζω....)  
Στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση η "Νίκη" (αδελφή του Δημάρχου;....) με απάντηση στην Κίρκη (συμπεριλαμβανομένων και των χοίρων) (καλό ε!!!) που φιλοξενήθηκε από το επίσης γνωστό μας Iloveithaki. 
Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να μετρήσω τους πόντους που κατάφερε η μία κατά της άλλης χτυπώντας στα "σημεία". Πάντως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του ματς υπάρχει και μία θετική εξέλιξη. Ο χειμώνας προβλέπεται να μην είναι καθόλου βαρετός. Κορίτσια αφήστε τις βελόνες, τα βελονάκια, τα λάχανα και τις πίτες και πιάστε το ίντερνετ, τύφλα νάχουν οι κινηματογραφικές βραδιές. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστούν τα "φιλικά" παιχνίδια, αλλά έχω μια τεράστια περιέργεια να καταλάβω ή/και να μάθω:  
           η Κίρκη της άλλης Ιθάκης, ποια είναι και φυσικά ποια είναι η άλλη Ιθάκη; 
           η Κίρκη (συμπεριλαμβανομένων και των χοίρων) είναι η γνωστή "Κίρκη μάγισσα" 
Λέτε η φιλενάδα μας με τις σεξουαλικές και γυναικείες αναζητήσεις της να ταυτίζεται με την Κίρκη της άλλης Ιθάκης; Και ποια από τις δύο περιλαμβάνει και τους χοίρους; Κορίτσια μη μας αφήνετε σε αγωνία δείξτε μας ένα σημάδι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται.
Ανάρτηση από την Penelope of Ithaca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου