Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ «ΠΑΛΙΟ» ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ & ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!


Πάνε 8 μήνες και ακόμα περιμένει το «παλιό» Δημαρχείο την ανακαίνισή του. Κρίμα γιατί τόσοι V.I.P.s περάσανε όλο το καλοκαίρι (Πούτιν, Αγγελοπούλου, Μαντόνα, Mr Bean, κτλ) και η δημοτική αρχή μάλλον τους υποδέχτηκε στην Δημοτική Μυρμηγκοφωλιά” (παραείναι στοιβαγμένοι οι υπάλληλοι εκεί μέσα). Και ρωτάμε εποχές τέτοιων οικονομικών δυσκολιών ο Δήμαρχος πως αποφασίζει τέτοιες πολυτέλειες και δεν κάνει οικονομία; χωρίς βέβαια να έχει ρωτήσει την ΤΡΟΪΚΑ!
Ερώτηση: Του Δημάρχου το γραφείο που είναι; Στο παλιό ή στο νέο δημαρχείο; Ααα και να μας πει πότε δέχεται το κοινό; τους δημότες του; που είναι από το νόμο υποχρεωμένος να τους δέχεται τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα! Ελπίζουμε όχι στο κότερο γιατί πολλές κυρίες τις πιάνει ναυτία και και δεν θέλουμε να μας πάθει κανένας γέροντας καρδιακό άμα ξεπροβάλει καμία ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΜΙΣΣ με μαγιό από τ'αμπάρι.
ΥΓ: Περί της τελευταίας ανακοίνωσης του Δήμου με το κινητό του Δήμαρχου, Θα ήταν χρήσιμο να μας πει πότε θα λείπει εκτός Ελλάδας για να μην τον χρεώνουμε με περιαγωγή και φουσκώνει ο λογαριασμός άσκοπα (υπηρεσιακό ή προσωπικό τηλέφωνο είναι;). Ούτως η άλλως θα λείπει στην Αθήνα ή στο Βουκουρέστι οπότε και τηλέφωνο να τον πάρουμε στο κινητό πως θα τρέξει να μας βοηθήσει;
Αναρτήθηκε στο http://thiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου