Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ & ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ….ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!




Εκεί στο iloveithaki με υπογραφές  & κάπως ... έτσι , και κάπως ...  αλλιώς, έχουν ... χάσει τη μπάλα! Δυο μέρες γράφουν για τον Κάραλη , το δημοτικό σύμβουλο της παράταξής τους που αγανάκτησε και τα βρόντηξε! Γράφουν με τα συνηθισμένα πλέον πρόστυχα υπονοούμενα. Έτσι φτύνουν τους χτεσινούς  εκλεκτούς συμβούλους τους, που με τους ψήφους τους πήραν τις εκλογές.
Όμως  σήμερα θα περίμενε ο θιακός πολίτης, οι συντάκτες του iloveithaki που κόβουν φλέβες για τη νομιμοφροσύνη των πολιτών, για το σεβασμό του πολίτη προς το κράτος, όπως προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας πείσει ο δήμαρχος και οι ... συνοδοιπόροι του ότι πρέπει να μας διακατέχουν, να ασχοληθούν και να βγάλουν σαν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΙ  ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ - 9.100.000  ευρώ. Σε δραχμούλες, ΤΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ... ΨΙΛΑ !
Και μη μας πούνε τώρα οτι δεν χρωστάει ο δήμαρχος αλλά  κάποια εταιρία  ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΑΡΠΕΤ. Προεκλογικά αυτή η εταιρία ... στόλιζε το βιογραφικό του Δημάρχου με ετήσιο τζίρο πάνω από 12.000.000 δολάρια ετησίως όπως έγραφε ο ίδιος. Τόσα εκατομμύρια στη τσέπη και στο κράτος ούτε μία... δραχμούλα! ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! Μήπως τελικά η Ελλαδίτσα και ο φουκαράς ο Ελληνας πληρώνει σήμερα κάτι τέτοια ... φρούτα τα οποία κυκλοφοράνε καμαρωτά και περήφανα για τη δράση τους και τις ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ  ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !
ΓΙΑΤΙ  ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ...  ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ...  ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ  Η ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ! ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;
 «ΟΥΑΙ !»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου