Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ


Ένας εμίρης «φλερτάρει» με τον Σκορπιό! Η αγάπη του για την Ελλάδα φαίνεται πως δεν θα περιοριστεί μόνο στο μεγάλο τραπεζικό deal και σε κρουαζιέρες -κυρίως- στο Ιόνιο. Ο ηγέτης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει και σε ελληνική γη, δημιουργώντας τον δικό του Σκορπιό. Βέβαια, αν πρόκειται και για τον ίδιο τον παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση, ακόμη καλύτερα!
Η είδηση ότι ο εμίρης του Κατάρ βρίσκεται πάλι στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις ομορφιές του Ιονίου ήταν η αφορμή να φουντώσουν τα σενάρια που θέλουν τον εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι να ψάχνει να αγοράσει το δικό του καταπράσινο νησί στην περιοχή που (αποδεδειγμένα) λατρεύει.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν δεδομένο ότι ψάχνει να βρει τον δικό του Σκορπιό, ενώ κυκλοφορούν φήμες για έντονο ενδιαφέρον αγοράς του επίγειου παράδεισου που είχε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Λέγεται επίσης ότι θέλει ακόμη ένα νησάκι που βρίσκεται κοντά στον Σκορπιό και τον έχει ξετρελάνει η φυσική ομορφιά του.
Τα τελευταία χρόνια τα σενάρια πώλησης του Σκορπιού δίνουν και παίρνουν, αλλά το νησί παραμένει στα χέρια της Αθηνάς Ωνάση. Από πέρυσι μάλιστα σκέφτεται την ανάπτυξή του για να αποκτήσει την παλιά του αίγλη, όταν ήταν στο επίκεντρο του ελληνικού και διεθνούς jet set. Η απάντηση όπως βγαίνει από άτομα που τη γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και μιλούν συνέχεια μαζί της, είναι κατηγορηματικά αρνητική. «Η Αθηνά δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Σκορπιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου