Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ..


Α ρε Σωτήρη…  Θα πρέπει να το παραδεχτείς!
Ευτυχώς που υπάρχει και ο… Παύλος για να σου θυμίζει τη.. Κεφαλλονίτικη φέτα!
Ο οποίος μάλιστα, έχει αρχίσει και όλες τις σχετικές …ενέργειες από τώρα, ούτως ώστε να μη χάνει χρόνο και μόλις βγει βουλευτής να κανονιστεί το θέμα άμεσα!
Αχ  Σωτήρη που χρειαζόσουνα και συ τον Παύλο σου για να θυμηθείς  πως υπάρχει η Κεφαλλονίτικη φέτα!   Και φυσικά, είσαι πολύ τυχερός που μόλις αναγνωριστεί η κεφαλλονίτικη φέτα,  δεν θα πρέπει να κάνεις τίποτα μα τίποτα για τη προώθησή της στη παγκόσμια αγορά, αφού ο Παύλος, ως «κορυφαίος διαφημιστής» θα έχει ήδη έτοιμο ολόκληρο σχέδιο προβολής και προώθησης! Και έτσι, πάπαλα  οι επιτροπές  προβολής, πάπαλα και τα συμβούλια και διαβούλια! Υπάρχει ο Παύλος! Που θα τα αναλάβει όλα! Ο Παύλος ντε! Ο Παύλος ο «ειδικός»…  Που γνωρίζει απ’ έξω κι’ ανακατωτά την οικονομία, το μάρκετιγκ , την προβολή και τη διαφήμιση και θα κάνει τη Κεφαλονιά μας… οικονομικό παράδεισο!
Τυχερέ Δήμαρχε!  Πάνω σ’ όλα τα κακά που τραβάει το νησί μας, ευτυχώς που σου’τυχε  να έχεις δίπλα σου τον Παύλο! Θησαυρός αυτός ο άνθρωπος! Θησαυρός!  Και για τη Κεφαλονιά μας θα αποδειχθεί… «Πειραϊκή-Πατραϊκήη»  του «ντύνει- στολίζει- νοικοκυρεύει»!  Και συ Αλέκο φίλε μου το έχεις «δει» και γι’ αυτό και το «παίζεις» που λέει και η διαφήμιση!  Με τα μπούνια! Και μεταξύ μας, πολύ καλά κάνεις και τον έχεις πάρει α λα μπρατσέτα και τον.. περιφέρεις ανά την κεφαλληνιακή.. επικράτεια.. Να τον γνωρίσουν! Να τον εκτιμήσουν. Και να καταλάβουν τι έχει να κερδίσει η Κεφαλονιά μας  αν εκμεταλλευτεί τις γνώσεις και τις  «δάφνες» του στην οικονομία, την επικοινωνία, την προβολή και τη διαφήμιση!
Ο πρώτος αριθμός του λαχείου μας έτυχε Αλέκο μου! Ο πρώτος αριθμός! Και θα πρέπει, του Αγίου, να πάμε όλοι μας, στα γόνατα σ τα Ομαλά, μέσω … Αθέρα- Μύρτου- Αγ. Ευφημίας- Σάμης ,για να ευχαριστήσουμε τον Άγιο που μας τον έστειλε και να του ζητήσουμε να τον έχει καλά!
Τώρα βέβαια κάποιοι αχάριστοι βγήκανε κι’ είπανε Παύλο μου πως εκείνο το «διαφημιστικό» στις τηλεοράσεις , για τη Κεφαλονιά είναι «φτηνιάρικο, κακόγουστο και απαράδεκτο»!  Αν ήτανε η ζήλια – ψώρα Παύλο  μου…   Αν ρωτήσεις τη γνώμη μου, θα σου πω πως  πρόκειται για μια πρωτοποριακή, καλλιτεχνική δημιουργία με φοβερά μηνύματα που είναι προκλητικά.. πρωτοπόρα για την εποχή μας.   ΓΙ’ αυτό και όλοι μα όλοι λένε «τι είναι ετούτο»…
Και στο κάτω- κάτω, όλα τα διαφημιστικά για νησιά και τόπους γίνονται με κίνηση!  Βίντεο με σενάριο, εικονοληψία επιπέδου, κείμενο αφήγησης,  ήχο ποιότητας..    Αν  το φτιάχναμε κι ‘εμείς έτσι, θα χανότανε..  Ενώ τώρα, με καμιά 25αριά φωτογραφίες, και πέντε λογάκια, κάναμε τη διαφορά και  περιμένουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε τρία τέρμινα (τώρα, τρεις μήνες θα είναι, τρία χρόνια θα είναι, 3 δεκαετίες θα είναι. Τρεις ..αιώνες θα είναι, θα σας γελάσω! Αυτό μόνο η Αγγέλω η τσιγγάνα μπορεί να μας το πει αλλά τούτες τις μέρες έχει πεταχτεί μέχρι το Πύργο για καρπούζια)…
Αχ  Κεφαλονιά μου πόσο μα πόσο τυχερή που είσαι, νάχεις τον Παύλο σου..  ΓΙ’ αυτό σου λέω, νησάκι μου γλυκό, πρόσεξε! Πρόσεξε πολύ, μην τον χάσεις και μας τον αρπάξει κά’να άλλο νησί! Και τότε τι θα γίνουμε χωρίς Παύλο…
(Σε ότι αφορά τις κινήσεις και τις επισκέψεις του Παύλου ανά την Κεφαλονιά, δεν είμαστε σε θέση να τις γνωρίζουμε.. Κι’ αυτό γιατί, ο Παύλος, ως ειδήμων επί της προβολής και της επικοινωνίας επιλέγει με ιδιαίτερη αυστηρότητα τα ΜΜΕ που  συγκεντρώνουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα ούτως ώστε να έχουν το προνόμιο της προβολής του..)  
ΦΩΤΗΣ ΧΑΛΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου