Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΝΟΥΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ


Συγγνώμη ζήτησε η Άννα απο μαθητές και γονείς για το πανδαιμόνιο λαθών και ελλείψεων λίγο πριν από τον αγιασμό στα σχολεία. Η υπουργός Παιδείας μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ 99,5 είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε οι γονείς, ούτε οι μαθητές, ούτε οι καθηγητές οφείλουν να κατανοήσουν τις αδυναμίες του κράτους. Ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία αυτή και αναλαμβάνω την ευθύνη για να βρεθούν λύσεις».
Βέβαια, όπως εξήγησε, δεν είναι δικό της το λάθος αυτό το αλαλούμ και επέρριψε τις ευθύνες στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ενώ δεν παρέλειψε να προαναγγείλει και έρευνα για την υπόθεση την οποία ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ώστε να αποδοθούν ευθύνες.
Μετάφραση:
Sorry παιδιά και συνομήλικοι για την παράλειψη τούτη αλλά δεν φταίω. Εγώ είμαι απλώς μία υπουργός Παιδείας. Εγώ είπα στο ελεγκτικό συνέδριο να κάνει τη δουλειά του σωστά και αυτό δεν μπορεί. Έτσι αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο τον υπουργό Δικαιοσύνης να τους κάνει ντα και να τελειώνει το θέμα. Η λύση των dvd είναι πανέξυπνη. Κατάρχας όλοι οι γονείς θα κάνουν οικονομία αφού φέτος θα αγοράσουν στυλό και μολύβια με το επίδομα των Χριστουγέννων (εάν ο Βαγγέλης δεν το πετσοκόψει κι άλλο) και μέχρι τότε το μόνο που χρειάζεται είναι ένα τηλεκοντρόλ που ως γνωστόν όλα τα σπίτια έχουν ένα. Τώρα, οι φωτοτυπίες είναι για να μην με πάρουν με τις ντόματες. Anyway, σας παρακαλω μην αρχίσετε να κάνετε και εσείς σαν τους φοιτητές που ευκαιρία βρήκαν πάλι να μην διαβάσουν και να δώσουν εξετάσεις και τους πανεπιστημιακούς να πάνε διακοπές τον Σεπτέμβρη.
Έλεος! Λίγο φρένο, η πολιτική δεν είναι «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Κυρία Διαμαντοπούλου, υπουργός Παιδείας είστε. Τέρμα οι πανηγυρισμοί και η συγκίνηση για τη συναίνεση στο νόμο πλαίσιο. Δεν αφήνουμε λοιπόν την... περιοδεία στα ραδιόφωνα και την εμφάνιση σε στυλ Βίρνα Δράκου («Λάμψη») και να δραστηριοποιηθούμε για να λυθεί το θέμα; Α! και μία μικρή υπενθύμιση: Από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.
Αναρτήθηκε από kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου