Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΙΟΝΙΟ Ο ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ


Στο αγαπημένο του Ιόνιο πέλαγος και συγκεκριμένα τη Λευκάδα βρίσκεται και φέτος ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής ρούχων, ο 77χρονος πλέον αλλά πάντα γοητευτικός Τζόρτζιο Αρμάνι. Ο Αρμάνι έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία με το 65 μέτρων πολυτελές σκάφος του και απολαμβάνει, όπως έγραψε η στήλη «Σίβυλλα» του Κυριακάτικου «Βήματος», τα μπάνια του και ατελείωτα ψαροφαγικά μενού στα ταβερνάκια της Λευκάδας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός μόδιστρος δείχνει την προτίμησή του στη χώρα μας. Πέρυσι το ίδιο ακριβώς διάστημα «ξαναόργωνε» το Ιόνιο με τη θαλαμηγό του και είχε μάλιστα κάνει θαλάσσιες βόλτες γύρω από το θρυλικό νησί του Ωνάση, τον καταπράσινο και ειδυλλιακό Σκορπιό απέναντι από το Νυδρί. Εξάλλου ο Αρμάνι είχε έρθει σε επαφή με την κληρονόμο της οικογένειας Αθηνά Ωνάση για να αγοράσει μία έκταση 160 στρεμμάτων ιδιοκτησίας της στα γραφικά και πανέμορφα Σύβοτα στη Θεσπρωτία, πράγμα που τελικώς έγινε όπως είχαν γράψει διάφορα ειδησεογραφικά sites μέσα στο 2011.
Εκτός από τον Αρμάνι που έχει γράψει ιστορία με τα ρούχα του και παραμένει κορυφαίος ντιζάινερ εδώ και πάνω από 30 χρόνια, προς το Ιόνιο πέλαγος κατευθύνεται αυτές τις μέρες και η πολυτελής θαλαμηγός της εφοπλιστικής οικογένειας Νιάρχου «Atlantis II». Στο σκάφος που αναχώρησε από το Πριγκιπάτο του Μονακό επιβαίνει ο γοητευτικός, ξανθός εγγονός του Νιάρχου, Σταύρος Νιάρχος Τζούνιορ με την αγαπημένη του, το μοντέλο από την Αυστραλία Τζέσικα Χαρτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου