Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ



Πλάνο ανεργίας των ρουφιάνων στο νησί μας, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος. Όταν επιτέλους όλοι σεβόμαστε το νησί μας και τους συμπολίτες μας, εφαρμόζοντας τους κανονισμούς, τότε οι ρουφιάνοι δε θα έχουν λόγο ύπαρξης.
Για όσους έχουν αντίρρηση, ας προσπαθήσουν να βγουν την επόμενη τετραετία, για να γεμίσουν τα πεζοδρόμια της πόλης με τσαντήρια του καραγκιόζη, όπως εκείνο που αυθαίρετα στήθηκε απέναντι από το δημαρχείο, γροθιά στο υπογάστριο κάθε αίσθησης σεβασμού στην αισθητική των συμπολιτών μας και των  επισκεπτών μας, σημαία της πλήρους ασυδοσίας, που μέχρι τώρα επικρατούσε στον τόπο μας, χάριν μερικών ψήφων.
Ωστόσο το ξήλωμα των τεντών, δεν ήταν απόφαση του δήμαρχου. Δόθηκε εντολή από τον εισαγγελέα προς το λιμεναρχείο, κατόπιν ανώνυμης επιστολής που στάλθηκε σ’ αυτόν, με το ψευδώνυμο Κωνσταντίνος Μαντάς. Τώρα ποιοι είναι οι Μαντάδες οι Παπαδόπουλοι και οι παντός  είδους ανώνυμοι, όλοι γνωρίζουμε. Εγώ προσωπικά τούτη τη φορά, θα συμφωνήσω με τον ….ανώνυμο Μαντά, μολονότι η ιστορία στήθηκε για να εκτεθεί ο δήμαρχος.
Αναρτήθηκε από I love Ithaki το Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου