Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΑΠΟ 3,5 ΕΩΣ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ


Ανω - κάτω συνεχίζει να είναι η Κεφαλονιά μετά την αποκάλυψη του σκάνδαλου μεγατόνων στην πρώην Νομαρχία με πρωταγωνιστή τον προϊστάμενο των οικονομικών υπηρεσιών. Έλεγχοι που ξεκίνησαν πριν 2 1/2 μήνες έδειξαν πως ο συγκεκριμένος προϊστάμενος πλαστογραφούσε επιταγές και για να δικαιολογήσει το πολυτελές του αυτοκίνητο και γενικά τον πλουσιοπάροχο τρόπο ζωή του έλεγε πως κέρδισε τα χρήματα παίζοντας στοίχημα!
Όπως αποκάλυψε o δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του νησιού COSMOS fm, Δημήτρης Λοϊζος " είναι δύο υπάλληλοι χρησιμοποίησαν τις επιταγές με πλαστά τιμολόγια. Πλαστογραφούσαν τις επιταγές με υπογραφή "εμού του ιδίου" πράγματα δηλαδή τρελλά. Ο υπεύθυνος των οικονομικών υπηρεσιών αυτό το έκανε κατ' επανάληψη και οπως φαινεται στο σκάνδαλο μπλέκονται και άλλα πολλά άτομα. Η ζημιά που έχει προκληθεί εκτιμάται από 3,5 μέχρι 5 εκατομμύρια ευρώ. Και οι δύο υπάλληλοι είναι σε διαθεσιμότητα καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη απο τους ορκωτούς ελεγκτές"
Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Λοϊζο "οι υπάλληλοι δεν μπορεί να έδρασαν μόνοι τους. Ποιος έδωσε στον προϊστάμενο το δικαίωμα να υπογράφει "εμού του ιδίου"; Και να μην έχει πάρει χαμπάρι κανείς. Ξέρανε μάλλον στη νομαρχία και κάνανε το κοροϊδο και μόνο πριν 2 μήνες είχαμε παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη να καλέσει τους ορκωτούς λογιστές".
Ο επίορκος προϊοστάμενος σύμφωνα με τον κύριο Λοϊζο "με το μισθό που έπαιρνε βέβαια είναι ένα ερώτημα πως είχε πολυτελές αυτοκίνητο. Από τη θέση που ήταν δεν το δικαιολογούσε. Έκανε πολυτελή ζωή και όταν τον ρωτούσαν που βρίσκει τα λεφτά έλεγε πως παίζει στοίχημα και κερδίζει!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου