Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο ΘΙΑΣΟΣ «ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ» ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ «E… ΚΑΙ;»Η βραβευμένη συγγραφέας Πένυ Φυλακτάκη, εμπιστεύεται φέτος το έργο της "Ε και;” στη Θεατρική Ομάδα «Λωτοφάγοι» η οποία και θα το παρουσιάζει από τις 28 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00 στον «SIX D.O.G.S» για τέσσερις  μόνο παραστάσεις μια σύγχρονη, επίκαιρη και  γεμάτη εκπλήξεις κωμωδία ηθών. ‘Έξυπνοι και γρήγοροι διάλογοι, επίκαιρα και νεανικά προβλήματα αλλά και διαχρονικές αναζητήσεις του ανθρώπου. Η «μοναξιά», σαν λέξη κλειδί της παράστασης, δημιουργεί φόβους, παιχνίδια,  ανασφάλειες, ¨γκάφες¨, προκαταλήψεις και έντονες διαμάχες μεταξύ των ηρώων. Το «σκοτάδι», κυριολεκτικά και  μη, κρύβει και ταυτόχρονα φανερώνει όλες τις αδυναμίες που κάθε άνθρωπος προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο (άμυνα, επίθεση, απομόνωση) να κρατήσει μόνο για εκείνον.
Η σκηνογραφία θα είναι μινιμαλιστική με έντονη την παρουσία τηλεόρασης και δύο μικροφώνων. Ο ρόλος της τεχνολογίας και των Μ.Μ.Ε. είναι ένας πολύ ισχυρός παράγοντας στην σύγχρονη ψυχοσύνθεση και διαμορφώνει συμπεριφορές που ξεκινούν από μία χαζή πλάκα μέχρι μια κίνηση ζωής.
Η παράσταση είναι διανθισμένη με μελωδίες και τραγούδια, γιατί πάντα στις μεγάλες στιγμές, από τις πιο αστείες μέχρι τις πιο δύσκολες, όλοι άνθρωποι βρίσκουν κοινά σημεία και εκφράζονται μέσα από την μουσική. Έτσι και οι ήρωες μας, σαν κάποιοι από όλους εμάς, μιλάνε, γελούν, τσακώνονται, στεναχωριούνται, επιλέγουν, κάνουν λάθη… υπάρχουν.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι
Παίζουν: Βένια Σταματιάδη, Ηλίας Λάτσης, Νίκος Βατικιώτης, Αθηνά Αρσένη
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Φωτογραφία: Jars, Fyllis P.
Video: Γιάννης Αρσένης
Υπεύθυνη Επικοινωνία: Ηλιάς Γεραφέντη
Αφίσα – Πρόγραμμα: Γιώργος Λυγουριώτης
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Θεατρική ομάδα και το έργο, επικοινωνήστε με την  Ηλιάς Γεραφέντη στο 6970808764
Από τις 28 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στο «6 D.O.G.S», Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι. Είσοδος: 12 Ευρώ - Τηλέφωνα κρατήσεων: 6942204511, 6970808764 ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Άρθρα- Σχόλια(www.petridisradio.blogspot.com), Athens Jukebox Radio (www.athensjukebox.gr), Εφημερίδα Βορεινή(www.clickatlife.gr), Culturenow.gr(www.culturenow.gr), Ελεύθερος Τύπος (www.e-typos.com),E-go(www.e-go.gr), Fashionfreaks.gr,(www.fashionfreaks.gr), GR8media( www.gr8media.gr), Metropolis (www.metropolispress.gr), Monopoli.gr(www.monopoli.gr), Parapolitika(www.parapolitika.gr) Προβολέας (www.provoleas.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου