Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ, ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ !!!!!


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ... ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ… ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ: ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11 (ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ) ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, KAI ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ) ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ (5300€) ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ 30000€, Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΣΙΓΑ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ  ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΓΑ»
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ…..!!
ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ (?) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ 500Φ (50 cm διάμετρο) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΞΕΙ.
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ), ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Η ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ (ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ) ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ»….
Ο ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!!!!!
ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΙΔΩΝ) ΕΚΛΕΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ!!! ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου