Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ Κ. ΠΑΠΑΔΑΤΕ


Κύριε Παύλο Παπαδάτε, Βουλευτή άνευ χαρτοφυλακίου, διαβάζοντας τα γραφόμενά σας μου υποτιμάτε τη νοημοσύνη μου. Τι πιστεύετε, ότι στην Κεφαλονιά ήρθατε μετά από 30 χρόνια για να μας σώσετε και γράφετε πράγματα λες και εμείς εδώ δεν έχουμε πολιτική ευθύνη να δούμε που πάει ο τόπος; Αναγκάζομαι να σας απαντήσω, μια και κανένας από το τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή τα άλλα Κόμματα δεν σας απαντούν, μάλλον επειδή δεν σας παίρνουν στα σοβαρά. Ως απλός πολίτης, όπως κι εσείς, έχω να σας κάνω κάποιες επισημάνσεις: -Η Κεφαλονιά έχει εκλεγμένο Βουλευτή από το λαό της, ο οποίος έχει δώσει εξετάσεις στα κοινά αυτού του τόπου και γι’ αυτό τον τίμησαν με την ψήφο τους. -Τα νησιά μας έχουν Αντιπεριφερειάρχη και επτά ακόμη Περιφερειακούς Συμβούλους, επίσης εκλεγμένους από το λαό.
-Η Κεφαλονιά έχει Δήμαρχο και 41 Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι και αυτοί είναι εκλεγμένοι από το λαό.
-Τα νησιά μας έχουν πάνω από 70 Κοινοτικά Συμβούλια με πλήθος Συμβούλων, επίσης εκλεγμένοι όλοι τους από την τοπική κοινωνία.
-Η Κεφαλονιά έχει Επαγγελματικούς Φορείς, τα πρόσωπα τα οποία τις απαρτίζουν έχουν εκλεγεί από τους συναδέλφους τους.
Όλοι οι ανωτέρω έχουν την ευθύνη για τα νησιά μας. Εσείς με τη συμπεριφορά σας και τα γραφόμενά σας κάνοντας βόλτα με το πολυτελές αυτοκίνητό σας, καταργήσατε κάθε έννοια αξιοκρατίας και Δημοκρατίας. Ήρθατε εδώ ως νεόπλουτος για μας σώσετε! Δεν καταλαβαίνω, τόσο ανεύθυνους μας περνάτε; Κατανοώ τις φιλοδοξίες σας, αλλά εν ονόματι αυτών σταματήστε να μας υποτιμάτε. Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από σωτήρες, οι οποίοι βομβαρδίζουν τον Βουλευτή μας με προτάσεις αποστασίας και λαϊκισμούς και βρίζουν ασύστολα τον Πρωθυπουργό της χώρας.
Να σας υπενθυμίσω κ. Παπαδάτε ότι όσοι έχουν κάνει λεφτά, τα λίγα τα έκαναν με κόπο και τα πολλά με τρόπο. Επειδή γι’ αυτούς που έκαναν πολλά χρήματα και γνωρίζω τον τόπο που τα απέκτησαν, δεν πάει να πει ότι κάνουν για πολιτικοί. Κύριε Παπαδάτε, ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ, γιατί εδώ είναι Κεφαλονιά, που έχει βγάλει προσωπικότητες στην πολιτική ζωή της χώρας, γιατί κινδυνεύετε να γίνετε γραφικός!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου