Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ;

Θα διαβάσατε την τελευταία ανάρτηση του Δήμου Ιθάκης, δηλαδή την «επίσημη» απολογία-απάντηση του Δημάρχου Ιθάκης προς τον κ. Αγγελάκα Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Πραγματικά για γέλια αλλά και για κλάματα μιας και το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου της δημοτικής αρχής πέφτει σε τόσο χαμηλά επίπεδα. Παρ’ όλα αυτά  το χαρτί που «καίει» στη πυρά των πειθαρχικών παραπτωμάτων τόσο τον Δήμαρχο όσο και την Αντιδήμαρχο αδερφή του Νίκη είναι η καταγγελία της κας Αμαλίας Οικονόμου, Προισταμένης των Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών Δήμου Ιθάκης.
«Αν ο Γιάνναρος είχε καβάτζα όνειρα να γίνει Δήμαρχος, στη συνέχεια της μοντέρνας Ιθακησιακής τραγωδίας που συνθέτει για τον τόπο μας, η αδερφή του μπορεί κάλλιστα να τα ξεχάσει διότι άθελα του (βέβαια) την εγκλώβισε σε μια σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων της ιδίας τα οποία και αυτά αν όχι ταυτόχρονα, εν συνεχεία θα την απομακρύνουν από τα κοινά αξιώματα της Ιθάκης.
Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο νέος Δήμαρχος της Ιθάκης, μετά την έκπτωση του Γιάννη Κασσιανού; Για τον σημερινό Δήμαρχο Ιθάκης Γιάννη Κασσιανό η καλύτερη περίπτωση θα ήταν αυτή της αδελφής του και Αντιδημάρχου Νίκης Παναγιωτοπούλου, - αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει- μόνο που αυτή η επιλογή βρίσκει αρκετές αντιδράσεις ανάμεσα στους συμβούλους της πλειοψηφίας. Γνωρίζουμε ότι έχουν γίνει κρούσεις στον πρώην Πρόεδρο και σημερινό Αντιπρόεδρο του ΔΣ Ευστάθιο Καρτάνο κάτι που ο ίδιος δεν αποδέχεται μιας και πολύ θέλει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές και δεν θέλει να φαίνεται σαν συνεχιστής του «έργου» του σημερινού Δημάρχου. Οπότε ο κλήρος πέφτει στους δύο δημοτικούς συμβούλους Γεράσιμο Βερώνη πρώην Αντιδήμαρχο και Διονύσιο Γρίβα με επικρατέστερο το κ. Γρίβα μιας και απ ότι φαίνεται το επιδιώκει, άσχετα αν δεν το παραδέχεται η το διαψεύδει, και είναι και ο πιο συνεπής υποστηρικτής της πολιτικής του σημερινού Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου