Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στη ερήμωση της Ιθάκης καλεί όλους τους Ιθακήσιους πολίτες ανεξάρτητα σε ποιο κομματικό χώρο ανήκουν να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Απεργία της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου. Η συμμετοχή μας θα είναι μια ηχηρή απάντηση στην κρατική αναλγησία που θέλει να ερημώσει το νησί μας κλείνοντας οριστικά και αμετάκλητα πολλές Δημόσιες Υπηρεσίες και επιβαρύνοντας τους κατοίκους του νησιού μας με οικονομική αφαίμαξη!!
Δεν είχαν ούτε την ευγένεια να απαντήσουν αρνητικά στη μεγαλειωδη Διαμαρτυρία του λαού της Ιθάκης της 20 Νοεμβρίου. Κρύβονται δήθεν πίσω από τις εντολές της Τρόικας! Καμιά εντολή δεν είχαν π.χ να κλείσουν το Ειρηνοδικείο του νησιού της Ιθάκης  και να αφήσουν στην Κεφαλονιά δύο Ειρηνοδικεία (Σάμης-Αργοστολίου), αυτήν την απόφαση την πήραν οι γραφειοκράτες του εκσυγχρονισμού με κομματική εντολή με βάση τα τοπικά και οικονομικά συμφέροντα και δεν είναι η πρώτη φορά!
Εμείς όμως πρέπει σ αυτή την πολιτική σ αυτούς τους πολιτικούς να δώσουμε μια απάντηση! «ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!» ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, αποκρούοντας τη θανάσιμη πολιτική τους, κι αυτό ΔΕΝ θα γίνει αν συνεχίσουμε
1, Να αδιαφορούμε για τις παρανομίες που γίνονται από Αιρετούς στο νησί σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος.
2. Εάν ακολουθούμε πιστά τις κομματικές γραμμές που μας οδηγούν στον αργό θάνατο.
3. Εάν πιστεύουμε τις ψεύτικες πληροφορίες των Περιφερειακών Αρχών ότι τα έργα θα γίνουν, όταν όλα είναι στ μηδέν (Πίσω Αετός-Βιολογικός-Αποχέτευση-Αρχαιολογικές Ανασκαφές κα).
Η αδιαφορία είναι η μόνιμη πληγή μας!
Κάποτε θα μας ρωτήσουν τα παιδιά μας «Τι κάναμε για την δική τους ζωή, τι κάναμε για το δικό τους Νησί και πρέπει να έχουμε μια πειστική εξήγηση.
-       Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
-       Η ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΝΑΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου