Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΝΕΑ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ

-->
Με νέα κλήση σε απολογία καλεί η Αντιδήμαρχος Ιθάκης τον υπάλληλο και γραμματέα του ΔΣ Γιώργο Οικονομίδη προσπαθώντας έτσι να καλύψει τις παρανομίες τις δικές της και του αδελφού της Δημάρχου, αυτές που σχετίζονται ε τα χρέη τους στο Δημόσιο. Επιτέλους ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Στερεάς και Ιονίων η ΠΟΕ-ΟΤΑ ο Εισαγγελέας πρέπει να επέμβουν με αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο της Ιθάκης!!! Διαβάστε το σκεπτικό της Αντιδημάρχου που καλεί τον γραμματέα του ΔΣ Γιώργο Οικονομίδη σε απολογία!!
«Στο συμβούλιο της 08-02-2013, στην πρώτη συνεδρίαση, με ώρα έναρξης την 6η απογευματινή, συμπληρώσατε, εκτός ημερησίας διάταξης, το θέμα: "Πρόσληψη έμμισθου δικηγόρου στο Δήμο, ως νομικού συμβούλου". Η αντιπολίτευση και ειδικά ο κ. Ταφλαμπάς και ο κ. Σκληρός, χλεύαζαν προκλητικότατα το Δήμαρχο παρουσία σας βέβαια, κι ερμήνεψαν  την εισαγωγή της συγκεκριμμένης πρότασης, ως μεθοδευμένη ενέργεια, απορρώντας μάλιστα και ειρωνευόμενοι προκλητικότατα, για το πώς είναι δυνατόν, η δική τους πρόταση για ορισμό δικηγόρου στην εκδίκαση της ανακοπής που προέβαλε η ΙΒ ΔΟΥ στην αρνητική δήλωση του Δήμαρχου, να έχει τον αριθμό πρωτοκόλλου 660 και η πρόταση του Δήμαρχου τον αριθμό 661.
Προσωπικά, δεν έχω αντιληφθεί ακόμη το πρόβλημα ακόμη κι αν ήταν έτσι. Επειδή όμως έδωσαν τη δική τους ερμηνεία κι ύστερα οι ίδιοι τη χρησιμοποίησσν, για να χλευάζουν, να ειρωνεύονται και να προκαλούν με τον πιο αίσχιστο τρόπο, γι αυτό, θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για τυχόν παραλείψεις ή εσκεμμένη ενέργεια ή μη απόκρυψη της αλήθειας.
Ερωτηθείς ο προϊστάμενος προσωπικού κ. Ευθύμιος Βαρβαρήγος, ενώπιον σας, επιβεβαίωσε στα e-mail του, εντολή του Δήμαρχου στις 29-01-2013, να προχωρήσει στις διαδικασίες για την πρόσληψη δικηγόρου.
Στις 30-01-2013, και επ' ευκαιρία εισερχομένου εγγράφου που αναφερόταν στη διαδικασία πρόσληψης δικηγόρου, και χωρίς να γνωρίζω ότι είχε προηγούμενα ενεργήσει ο δήμαρχος,προσάρτησα το συγκεκριμμένο έγγραφο  στο παρακάτω e-mail:
Από:  Niki Kassianou < n.kassianou@ithaki.gr>
Θέμα: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΕΜΜΙΣΘΗ ΕΝΤΟΛΗ
Ημερομηνία: 30 Ιανουαρίου 2013  10:25:45  π.μ  GMT+2:00
Προς: ef.varvarigos@ithaki.gr
Ευθύμιε καλημέρα
Ξεκίνησε σε παρακαλώ άμεσα τη διαδικασία για πρόσληψη δικηγόρου, και αν μπορείς ενημέρωσέ με.
Νίκη
Με το παρακάτω προσαρτημμένο έγγραφο:


Εσείς, την ώρα της συζήτησης, του χλευασμού, της διάψευσης του δήμαρχου, και της αισχρής προσπάθειας του κ. Σκληρού, να πείσει το ακροατήριό του, ότι ο δήμαρχος ενήργησε εκ του πονηρού ( μολονότι ακόμη δεν καταλάβαίνω, ποιου άραγε πονηρού....) εσείς λοιπόν ερωτηθήκατε από το δήμαρχο:
Πότε το πήρατε αυτό το έγγραφο εσείς στα χέρια σας?
Κι εσείς απαντήσατε με μεγάλη σιγουριά:
05-Φεβρουαρίου, Τρίτη μου το φέρατε εσείς στο γραφείο μου.
Και ο διάλογος συνεχίζεται μεταξύ εσένα και του Δήμαρχου:
- Σε ξαναρωτάω: Πότε το πήρες στα χέρια σου εσύ?
- Την Τρίτη
- Οχι, το πήρες πριν φύγεις.
-Οχι
Σκληρός: 04-02 έχει πρωτόκολλο κύριε
Εσείς:- Αν θέλετε να απαντήσω, απαντάω. 05-02 Τρίτη μου το φέρατε εσείς στο γραφείο μου..... Βάλτο κι αυτό μέσα.....
Σκληρός: Ετσι......
Εσείς: Εγώ δεν το πρωτοκόλλησα πάντως.....
Δήμαρχος: Φέρτο εδώ, ποιος το δαχτυλογράφησε
Σκληρός: Το ανακριτικό του υπαλλήλου έχετε κύριε.....
Και εσείς κύριε Οικονομίδη, και οι αναγνώστες, ας παρακολουθήσετε το τμήμα αυτό του video, να σας πιάσει βαθιά αηδία, αν γνωρίζετε την αλήθεια, όπως εγώ κι ο Δήμαρχος!!!!
Κύριε Οικονομίδη
Μετά το Καραγκιοζιλίκι, στο Δημοτικό συμβούλιο, τη Δευτέρα το πρωί, επιβεβαίωσε σε μένα και σε σας ο κ. Βαρβαρήγος, ότι στις 4 Φεβρουαρίου, μαζί με την εισήγηση για το θέμα της πρόσληψης των υπαλλήλων ορισμένου χρόνου, τα έβαλε στο φάκελό σας.
Εξηγείστε μας λοιπόν:
Γιατί κύριε Οικονομίδη το θέμα περί πρόσληψης δικηγόρων μπήκε εντός ημερησίας και το θέμα της πρόσληψης νομικού συμβούλου, έμεινε εκτός?
Γιατί κύριε Οικονομίδη, σε συνεργασία με τον κ. Σκληρό, μια και είναι υποστηρικτής σας σε κάθε συμβούλιο, συντελείτε να παραποιείται η πραγματικότητα με αποτέλεσμα τον χλευασμό και την απώλεια της αξιοπιστίας του Δήμαρχου?
Πώς και γιατί απαντήσατε με τόση βεβαιότητα?
Το ότι με σιγουριά απαντήσατε: " Εσείς μου το φέρατε στο γραφείο μου, την Τρίτη 05-02-2013 (και είπατε )...βάλτο μέσα" είναι ασύστολο εκ μέρους σας ψεύδος.
Τη στιγμή μάλιστα που βλέπατε κι ακούγατε τον αίσχιστο τρόπο που διάψευδε και χλεύαζε ο κ. Σκληρός, ο κ. Ταφλαμπάς κι ο κ. Λιβιτσάνης με τη δική σας μαρτυρία το δήμαρχο, έπρεπε να αναλογηστείτε πολύ σοβαρά την ευθύνη των λόγων σας. . Οι συμπεριφορά τους, εξ αιτίας της δικής σας μαρτυρίας, ούτε τη συναίσθηση της αμφιβολίας δε σας δημιούργησε!!!!! Κι αυτό είναι εκπληκτικό!!!!
Κε Οικονομίδη, βάσει των όσων μεγάλων σφαλμάτων έχετε διαπράξει, με αποτέλεσμα το χλευασμό και την απώλεια της αξιοπιστίας του δήμαρχου, ή πρέπει να σας αποδεχτώ ως ανήθικο ή πρέπει να σας χαρακτηρίσω ως ανεύθυνο και εντελώς άννου.
Λόγω όμως του επιπέδου της μορφωσής σας, το δεύτερο μάλλον πρέπει να το αποκλείσω.
Θεωρώ ότι έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του δημάρχου και στο δικό μου.
Μέχρι λοιπόν τη Δευτέρα 18-02-2013 παρακαλώ να έχετε διατυπώσει τη δική σας θέση για τα ανωτέρω.
Νίκη Κασσιανού - Παναγιωτοπούλου
Αντιδήμαρχος Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου