Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΓΟΒΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ!


Έχουν χαρακτηριστεί ως το απόλυτο γυναικείο φετίχ. Ψηλοτάκουνες γόβες με την υπογραφή του Ισραηλινού Kobi Levi, σε ευφάνταστες, μοναδικές δημιουργίες που γοητεύουν τον γυναικείο πληθυσμό και σαγηνεύουν τον ανδρικό.
 Ασυνήθιστα σχέδια, που κάνουν την φαντασία να ταξιδεύει, γόβες πειρασμοί για τις γυναίκες που αποπνέουν μια ερωτική διάθεση, έτοιμες για σέξι παιχνιδίσματα και προκλητικά μοναδικές επάνω στα ψηλοτάκουνα τους.
 Όταν η φαντασία παίρνει μορφή και η εικόνα αγγίζει το εκθαμβωτικό, τότε κανένα θηλυκό στον πλανήτη δεν μπορεί να του αντισταθεί. Όλες οι γυναίκες θα θέλαμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, ένα ή και περισσότερα σχέδια από τα συγκεκριμένα γυναικεία κομψοτεχνήματα.
 Ο Ισραηλινός Kobi Levi, παρουσίασε την φετινή κολεξιόν του, η οποία χαρακτηρίζεται από άκρως εντυπωσιακά, ¨εύγευστα¨, με επιρροές από το ζωικό βασίλειο, σε έντονες αποχρώσεις και υλικά που φέρουν την ποιοτική υπογραφή του.
 ρεπορτάζ: Ελένη Βασιλοπούλου

2 σχόλια:

  1. Αυτές είναι αρχαίες δημιουργίες του Levi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ19 Μαρτίου 2012 στις 8:15 π.μ.

    Καλησπέρα! Εφόσον σας άρεσε το άρθρο και αναφέρεστε στο όνομα μου, παρακαλώ να φαίνεται και η πηγή που το συλλέξατε, το www,patrasevents.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή