Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ


ΑΓΑΠHΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. 
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. 
Η ανασφάλεια, η ανέχεια και η κατάθλιψη έχει φωλιάσει σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Με άλλα λόγια η Ελλάδα μας βουλιάζει; η ανεργία καλπάζει και συνεχώς χειροτερεύει αλλά και πολλά αδέλφια μας περνούν ημέρες Γερμανικής κατοχής. Το μόνο πού τους απέμεινε είναι ή ΕΛΠΙΔΑ. Η ελπίδα ότι τα εύπορα αδέλφια θα δώσουν χείρα βοηθείας να ξεπεράσουν τις δύσκολες ημέρες που περνούν αλλά και τις χειρότερες πού έρχονται. Γνωρίζω ότι πολλοί φταίνε και κυρίως το διεφθαρμένο πολιτικό κράτος που επί μια τριακονταετία δημιούργησε ένα αλλοπρόσαλλο σύστημα πού έμαθε τον μέσο Έλληνα να ΑΠΑΙΤΕΙ και να ΕΠΑΙΤΕΙ από αυτό, για μία καλύτερη και υπερκαταναλωτική ζωή.
Λάθη έγιναν πολλά αλλά ο φτωχός, ο ανίδεος και τίμιος Έλληνες πού παρασύρθηκε δεν πρέπει να τιμωρηθεί τώρα πού οι συντάξεις μειώθηκαν και οι φόροι αυξήθηκαν.
Είναι λυπηρό να βλέπεις τον συνάνθρωπο σου να τρώει απομεινάρια φαγητού, να βλέπεις τα παιδιά να λιποθυμούν από ασιτία στο σχολείο και μανάδες να στέλνουν τα παιδιά τους σε ορφανοτροφείο για καλύτερη περίθαλψη.
Καιρός είναι να οργανωθούμε και να συμπαρασταθούμε στα αδέλφια μας στην Κεφαλονιά να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές που περνούν.
Γι’ αυτό μερικοί από εμάς με ενδιαφέρον και αγάπη για τω νησί μας αποφασίσαμε να βοηθήσουμε τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Κεφαλονιάς κύριο Γεράσιμο Φωκά πού προσπαθεί μόνος του να βοηθήσει τούς απόρους της Κεφαλονιάς διαθέτοντας και τον μισθό του ακόμη.
Προς το παρόν του έχουν σταλεί εκ μέρους μου χρήματα, μία παραγγελία 1000 κιλών ζυμαρικά και 500 κιλά αλεύρι από την εταιρία ΗΛΙΟΣ τού κυρίου Παναγιώτη Δκου πού ευγενώς προσεφέρθη να τα δώσει σε τιμή κόστους.
Παράλληλα με την δική μας προσπάθεια μπορείτε και μόνοι σας να ρωτήσετε συγχωριανούς, φίλους, και γνωστούς σας αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια και κάνετε τα δέοντα.
Όποιος από εσάς επιθυμεί να μάς βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στην κάτωθι διεύθυνση και τηλέφωνο.
Οι φίλοι των απόρων της Κεφαλονιάς
Ιατρός Μαρίνος Χιόνης - Marinos D. Hionis, M.D. - Joanna Hionis
3802 N.E. 207 Street, #1701 • Aventura, Florida 33180 • Phone: (305) 933-1214 • Cell: (305) 725-1214 - Τηλ. 305.933.1214 • Κιν. 305.725.1214

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου