Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ




Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποτελούν ορόσημο για την Ελλάδα, την Αριστερά αλλά και για την ίδια την Ευρώπη.
για τα νησιά μας την Κεφαλονιά και την Ιθάκη ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει για τρίτη συνεχόμενη φορά βουλευτή.
Στον ελάχιστο χρόνο που είχαμε για προεκλογικό αγώνα καταφέραμε να πείσουμε μεγάλο μέρος της κοινωνίας των νησιών μας, να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, να ψηφίσουν ελπίδα. Να κοιτάξουν το μέλλον των παιδιών τους, να αφήσουν πίσω και να καταδικάσουν πολιτικές ομηρίας, πελατειακών σχέσεων καταβαράθρωσης και εξαθλίωσης της κοινωνίας.

Η νίκη της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιστορικής σημασίας νίκη του λαού μας που σηματοδοτεί αλλαγές ανατροπής σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης.

Σαν μέλος του τριμελούς συντονιστικού της Ν.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συναγωνιστές μέλη και στελέχη των Ο.Μ και της Ν.Ε για τον πολιτισμένο αγώνα που έδωσαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς οικονομικούς σπόνσορες, χωρίς στήριξη εφοπλιστικών λόμπι με μοναδικό όπλο την καθαρότητα των θέσεων του κόμματός μας στην διεκδίκηση τη δημοκρατία την ελπίδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ
Συντονιστής Ν.Ε Κεφαλονιάς Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου