Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;




Το περασμένο Σάββατο έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Β. Λουκέρης είχε την …. καλοσύνη να μας ενημερώσει για την παρουσίαση αυτή, αλλά δεν είχε την … καλοσύνη , μάλλον θα το γράψω διαφορετικά, δεν είχε το θάρρος να προσκαλέσει τα ΜΜΕ. Κάποιοι συνάδελφοι που το «μυρίστηκαν» δεν τους άφησαν να μπουν στην αίθουσα, ωστόσο τους επέτρεψαν να βγάλουν φωτογραφίες και να φύγουν. Προσωπικά για μένα θα έπρεπε να φύγουν διαμαρτυρόμενοι για τη μεγάλη αυτή προσβολή των ΜΜΕ. Να σημειώσω ότι την αντι-επικοινωνιακή αυτή μεθόδευση την στηλίτευσε ο Θόδωρος Γαλιατσάτος στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Πλανάται ένα μεγάλο ερώτημα: από τι θέλει να κρυφτεί η Νέα Δημοκρατία; Γιατί ο πρόεδρος αυτής, δημιουργεί με την «πλέρια» συντηρητικότητα του, προβλήματα στην επικοινωνία της Οργάνωσης με τα ΜΜΕ; Γιατί θέλησε ο κ. πρόεδρος να παίξει κρυφτούλια με τα μέσα επικοινωνίας κι όχι μόνο; Από τι θέλουν κάποιοι να κρυφτούν;
Ο μόνος που κρατά κάποια επαφή με τα ΜΜΕ είναι ο Μπάκης Λυκούδης, ο οποίος, μπορεί να μην συμφωνώ μαζί του, πολιτικά απέχω παρασάγγας, αλλά καθημερινά δίνει το στίγμα του. Από τους άλλους δυο υποψήφιους, με όλο το σεβασμό προς αυτούς, να τους ρωτήσω, γιατί σιωπούν (σιώπησαν) με την αυθαιρεσία αυτή του προέδρου τους; Εν πάση περιπτώσει, να τους ρωτήσω, είναι υποψήφιοι ή το έχουν μετανιώσει. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η αδιαφορία τους.

Ας μου συγχωρήσουν την αδιακρισία μου αυτή, αλλά εκλογές έχουμε, και μάλιστα εκλογές που θα κρίνουν πολλά. Ασφαλώς θα γνωρίζουν ότι θα πρέπει να υπηρετήσουν και οι τρεις την πιο μισητή κυβέρνηση που έχει περάσει από τη χώρα όλων των εποχών. Μια συγκυβέρνηση Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ, που έχει διαλύσει τα πάντα. Το Θιάκι την έχει υποστεί την πολιτική αυτή, έχουν πάρει όλες τις υπηρεσίες και αναγκάζονται να πηγαίνουν ή στη Σάμη ή στο Αργοστόλι. Αν υπήρχαν και πλοία ….. Ποιος δεν θέλει να μπει το πλοίο ΣΑΜΗ – ΠΑΤΡΑ; Βρείτε την απάντηση μόνοι σας. Για τον ΕΝΦΙΑ που επικαλείται πόσο …μεγαλόκαρδος ήταν ο πρωθυπουργός μας, ας του απαντήσουν άλλοι που ξέρουν καλύτερα πόσο μας ….δούλεψαν.

Λυπάμαι αγαπητέ Βαγγέλη Λουκέρη. Έκανες ένα μεγάλο… .φάουλ που θα το πληρώσεις πολιτικά όταν θα’ρθει η ώρα.

ΣΠΥΡΟΣ  ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου