Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΙΘΑΚΗ & ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ)



Τι είναι φιλία; Μάλλον μία καλή αφορμή για να διασχίζεις την Ιθάκη πάνω σε δύο ρόδες και μερικές φορές σε μία. Αυτή την απάντηση δίνει η Delas Films στο πρώτο φιλμάκι που συνδυάζει μερικά εντυπωσιακά πλάνα της Ιθάκης με το πάθος για τη μοτοσικλέτα. Το δεύτερο φιλμάκι αναφέρεται στη Κεφαλονιά. Θεωρούμε απαραίτητο να δημοσιεύσουμε και εδώ το κείμενο που συνοδεύει το φιλμάκι στο youtube.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!
Στα γυρίσματα και ειδικά στα κοντινά πλάνα έγινε χρήση υπέρ-ευρυγωνιων φακών καθώς επίσης και στο post production διπλασιάσαμε την ταχύτητα ωστε να δημιουργήσουμε στον θεατή την ψευδαίσθηση ότι η μηχανή κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα. Το ρίσκο επικινδυνότητας ήταν μηδαμινό και η τήρηση του ΚΟΚ ήταν απόλυτη. Μην επιχειρήσετε να αναπαραγάγετε αυτές τις σκηνές για οποιονδήποτε λόγο. ευχαριστώ.
Κύριοι να επισημάνω κάτι σοβαρό. τα γυρίσματα διεξήχθησαν κάτω από απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες από γνώστες και έμπειρους του αθλήματος με όλα τα μέτρα ασφάλειας. Δηλαδή, πάντα υπήρχε άνθρωπος της ομάδας που έλεγχε τον δρόμο για άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα και μας ενημέρωνε με walky talky πριν το γύρισμα κάθε σκηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου