Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΔΡΙΤΣΑΣ: ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΑ!!!!


Προκλητικός και εκτός θέματος εμφανίστηκε ο αρμόδιος για την διαμόρφωση του Χωροταξικού των Υδατοκαλλιεργειών Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ, Νίκος Σηφουνάκης, «απαντώντας» σε επερώτηση του Βουλευτή  Ά Πειραιώς και Νήσων, Θοδωρή Δρίτσα.  
«Οι Υπουργοί στις 4.11.2011, δηλαδή μέσα σε μία ημέρα, ούτε συντάσσουν ούτε υπογράφουν ούτε δημοσιεύουν αποφάσεις. Πρέπει να είναι μάγοι και να είμαστε μάλλον σε κάποια χώρα των Ζουλού κι όχι σ’ αυτήν που ζούμε!», δήλωσε ο κ. Σηφουνάκης πριν τινάξει την συζήτηση στον αέρα, αποφεύγοντας να απαντήσει επί της ουσίας.
Κι όμως! Στις 4.11.2011, η «γνώμη» του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξίας, η εισήγηση του κ. Σηφουνάκη και το τελικό κείμενο της ΚΥΑ του Χωροταξικού των Υδατοκαλλιεργειών (υποτίθεται ότι) συντάχθηκαν, υπογράφτηκαν και δημοσιεύτηκαν όχι απλώς μέσα σε μία μέρα, αλλά μέσα σε τέσσερις μόλις ώρες! Αυτό δεν θα το κατάφερναν ούτε οι Ζουλού, οι οποίοι -παρεμπιπτόντως- είναι σίγουρο ότι τηρούν πολύ πιο δημοκρατικές διαδικασίες από αυτές που επέβλεψε ο κ. Σηφουνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου