Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η «ΕΝΩΣΗ» ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ


Στις 15 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 12.30.  πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Ενωσης στην Αθήνα, η ετήσια κοπή της πίτας μας! Η προσέλευση του κόσμου και φέτος ήταν μεγάλη! Η Πρόεδρος της Ενωσης των Απανταχού Ιθακησίων κ. Γρηγορίου - Μαρούλη Αικατερίνη εκφώνισε τον πανηγυρικό!  Ο ταμίας της Ενωσης κύριος Σταμελάτος Ανδρέας, μαζί με τις ευχές για καλή χρονιά, αναφέρθηκε στη δράση της Ενωσης και στα τρέχοντα θέματα! Η κυρία Σαρδελή Σμαράγδα, Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων απέστειλε χαιρετισμό τον οποίο εκφώνισε η πρόεδρος του συλλόγου, ενώ ευχές για το Νέο Ετος απέστειλαν ο κ. Βασιλόπουλος Γιώργος, τέως Δήμαρχος Ιθάκης, ο κ. Καραβίας Τηλέμαχος τέως Δήμαρχος Ιθάκης, εκδότης-δημοσιογράφος, ο κ. Αρσένης Σπύρος τέως Δήμαρχος Ιθάκης και πρόεδρος του Συλλόγου Φιλομήρων ΕΥΧΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙ, ο κ. Λιβιτσάνης Θανάσης, Δημοτικός Σύμβουλος και τέως Επαρχος Ιθάκης, ο κ. Δελλαπόρτας Σταύρος, εκπρόσωπος του Λιμενικού Ταμείου για την Ιθάκη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιθάκης, κ. Ιωάννης Κασσιανός, ο Κοινοτάρχης Βαθέος κ. Αγγελος Κατωπόδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γρίβας Διονύσιος, ο κ. Μιχαλάς Θάνος, Διευθυντής του Διεθνούς Δικτύου Πολιτισμού και Πολιτιστικού Τουρισμού "Οδύσσεια" και πολλά μέλη της Ενωσης.
Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε μικρή δεξίωση, ενώ η Αθηνά Αρσένη και ο Νίκος Βατικιώτης  με την κιθάρα του, έδωσαν μια χαρούμενη και διαφορετική νότα φέτος στην εκδήλωση τραγουδώντας σκοπούς γνώριμους και αγαπημένους και οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν με κρασάκι και πολύ κέφι!
Το φλουρί... δεν «βρέθηκε» σε κάποιο κομμάτι από αυτά που καταναλώθηκαν στην αίθουσα! Οποιος το βρεί, παρακαλείται να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα της Ενωσης, για να παραλάβει το δώρο που αντιστοιχεί στο φλουρί!
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ  
ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΙΑΚΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου