Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, στην γεμάτη από κόσμο, μεγάλους και πολλά παιδιά, Αίθουσα του Σταυρού, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα μέσα στην καρδιά του χειμώνα, η Φιλαρμονική Ιθάκης με τη διοργάνωση του Κ.Ο.Ι. παρουσίασε την μεγάλη εορταστική συναυλία για τον αποχαιρετισμό του παλιού χρόνου και την υποδοχή του 2012, με αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια –Άγια Νύχτα, Μικρός Τυμπανιστής, Τρίγωνα Κάλαντα– αλλά και ένα πλούσιο ρεπερτόριο-έκπληξη με ελληνικές και διεθνείς αγαπημένες μελωδίες: του Μάνου Χατζιδάκι, του Γιώργου Κατσαρού, του Nino Rota, το πασίγνωστο Pink Panther, τον ύμνο του μπάσκετ Final Countdown και το κορυφαίο Con Te Partiro.
 Η Φιλαρμονική Ιθάκης, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησαν κάποιοι εμπνευσμένοι Ιθακήσιοι το μακρινό 1904, σήμερα υπό την άξια μουσική διδασκαλία του Βασίλη Περλικίδη και της Ντίνας Βαγγελάτου, αλλά και την καθοδήγηση και ακούραστη μουσική συμμετοχή του Τηλέμαχου Βλασσόπουλου, καλλιεργεί τη μουσική παιδεία στο νησί μας με πλούσια αποτελέσματα που δίνουν αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Αυτό επιβεβαίωσαν τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που έλαβαν μέρος στη συναυλία, αλλά και των παιδιών και των μεγάλων που την παρακολούθησαν, αποζημιώνοντας για όλες τις αμέτρητες ώρες της κοινής προσπάθειας.
Η πολυμελής ορχήστρα αποτελείται από τους:
Ντίνα Βαγγελάτου (καθηγήτρια) και Σιντορέλα Μπούσι - φλάουτο.
Γιάννη Σμπούκη, Νταλίνα Μπούσι, Μιχάλη Κασσιανό, Ανδριανό Πεταλά - κλαρινέτο.
Στέφανο Στουραΐτη, Κατερίνα Μολφέση, Ανδρέα Κορνάρο, Γιάννη Μπούα - άλτο σαξόφωνο.
Βασίλη Καραμήτσο, Παντελή Σιμήρη, Διονύση Πετικάρη, Φάνη Καραμήτσο, Χρήστο Σούλα, Γρηγόρη Βλασσόπουλο - τρομπέτες. Σπύρο Μολφέση - τζένις. Διονύση Πετικάρη - βαρύτονο. Θανάση Αργυρό - ευφώνιο. Τηλέμαχο Βλασσόπουλο - τούμπα. Σπύρο Αμάραντο - ντραμς. Διονύση Δευτεραίο, Λευτέρη Καρακώστα - κρουστά.
Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας και σας ευχαριστούμε για τη χαρά που δώσατε σε όλους μας!
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου