Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.......


Για να μην επαναλάβουμε όλη την ανάρτηση, σας παραπέμπουμε να διαβάσετε την ανάρτηση με τίτλο "μπουλντόζας και καταγγελιών το ανάγνωσμα" στο blog "I Love Ithaki".  Πάντως μην έχετε παράπονο συμβάλουμε στην αύξηση της επισκεψιμότητάς σας.
Αν καταλαβαίνω καλά ο συντάκτης του άρθρου προσπαθεί να πείσει (εν ονόματι της αλήθειας) ότι η μπουλντόζα εξομάλυνε αγροτικούς δρόμους καθ' υπόδειξη του τοπικού προέδρου, ο οποίος γνωρίζει τους ιδιοκτήτες των όμορων οικοπέδων. 
Δηλαδή γίνονταν εργασίες συντήρησης (καθαρισμός και στρώσιμο) του δρόμου. Κάτω από αυτές τις συνθήκες κάποια "λίγα" μπάζα "πέφτανε" σε διάφορα όμορα χωράφια, αλλά και εντελώς "τυχαία" γινόταν και μια διανοιξούλα (όπου μας έπαιρνε). Στα πλαίσια αυτών των εργασιών έγινε και η ζημιά στο κτήμα της οικογένειας που μένει "σχεδόν μονίμως" στην Αθήνα, την οποία ο συντάκτης δεν έχει δει πόσο μεγάλη είναι.
Λοιπόν να σας ενημερώσω εγώ για το μέγεθος της ζημιάς, όχι μόνο της κυρίας, αλλά και της περιοχής.
Στα πλαίσια της "συντήρησης" του ως άνω αγροτικού δρόμου:
  Κόπηκε μία σειρά κυπαρίσσια
  Έπεσε η λιθιά του κτήματος της καταγγέλουσας σε μήκος πενήντα (50) μέτρων
  Ο δρόμος μπήκε στο κτήμα της κυρίας δύο με τρία (2-3) μέτρο.
  Κόπηκαν δύο (2) ελιές
Και επειδή η οικογένεια (ιδιοκτήτες του κτήματος) έλειπε στην Αθήνα, έπρεπε να της καταπατήσουν το κτήμα, να της κάνουν ζημιές και να μην διαμαρτύρεται; έπρεπε μήπως αντί να κάνει καταγγελία να ζητήσει και συγγνώμη; ή μήπως όποιος την ειδοποίησε ήταν κακεντρεχής και ανυπόληπτος;  Αν δεν σας σταματούσε η καταγγελία της η όρεξή σας για διαπλάτυνση που θα έφθανε; Στο σημείο που τα σπίτια είναι σύριζα στο δρόμο τι θα κάνατε; Θα "μπαίνατε" στις αυλές όσων δεν μένουν μόνιμα εκεί; Μα δεν ντρεπόμαστε λίγο;
Μετά σχολιάζετε την έλλειψη  ευγενείας από πλευράς της συζύγου του κ. Στανίτσα. Μα αφού δεν σας γνώρισε (απ' ότι καταλάβατε) δεν έχει και κάποιο λόγο να σας φερθεί με "ιδιαίτερο" τρόπο. Υποθέτω πως έκανε τη δουλειά της και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε μέχρι στιγμής δεν έχει επιδείξει αγένεια. Πάλι καλά που δεν "στολίζετε" και τους ιδιοκτήτες με ανάλογο τρόπο, αλλά ξέχασα, εκεί δεν σας "παίρνει" γιατί ο κίνδυνος της αυτοφώρου διαδικασίας ελοχεύει ακόμα. Πείτε μας πως διευθετήθηκε η υπόθεση, τι υποσχεθήκατε να κάνετε;
Όσο δε για τον κ. Καραβία, σας θυμίζω ότι πάνω που αρχίσαμε να λέμε ότι το έχει παραξηλώσει με τις επιθέσεις του στον Δήμαρχο και την αδελφή αυτού, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε "βωρέ μπας κι αυτός και οι "δικοί του" ξέρουν κάτι παραπάνω;" Για να δούμε, τελικά θα την δούμε τη "συναγρίδα";
Πάντως καλά θα κάνετε όταν θέλετε να προβάλετε την αλήθεια, να είστε και λίγο ενημερωμένοι. Δεν είναι δυνατόν να προσπαθείτε να τα "ρίξετε" στον πρόεδρο του Πλατρειθιά και να μη γνωρίζετε ούτε την έκταση της ζημιάς στο ως άνω κτήμα.
Σχετικά δε με την υποτιθέμενη πλεκτάνη κατά του Δημάρχου (ώστε να περάσει αυτόφωρο) αρχίζω και αναρωτιέμαι......μήπως καλό θα ήταν να είχε συλληφθεί ο Γιάνναρος, ώστε να βλέπαμε κι εμείς αν ο Καραβίας βαυκαλίζεται και διαδίδει ψευδή στοιχεία για τις έκνομες πράξεις και τις υποτιθέμενες καταδίκες του;
Προτείνω λοιπόν να το σκεφθούμε σοβαρά όλοι μας. Να "παραμονεύουμε" τις παράτυπες πράξεις του Δήμου, ώστε να κάνουμε κι εμείς καταγγελίες μέχρι να εφαρμοσθεί αυτόφωρος διαδικασία κατά του Δημάρχου κι έτσι θα αποδειχθεί ποιός λέει την αλήθεια.
Τέλος να παρακαλέσω να μην μας μπερδεύετε με τα blogs και τις ιστοσελίδες του κ. Καραβία.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο κ. ΚΑΡΑΒΙΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ και ζω μόνιμα εδώ, δίπλα σας κι ανάμεσά σας και γιαυτό με ενδιαφέρει ό,τι γίνεται στο νησί.
Ανάρτηση Από τον/την Penelope of Ithaca στο penelope of ithaca

1 σχόλιο:

  1. δηλαδη μας λες οτι τη λυση θα δωσει η αυτοφωρη συλληψη του δημαρχου και δεν εισαι ο Καραβιας?
    δηλαδη εγω γιατι με βαση αυτα που γραφεις εχω την αποψη οτι Ithacanews, penelope και coutsompola γραφονται απο τον ιδιο συντακτη?
    και πως γινεται να δημοσιευεις κειμενα της penelope που δεν τα εχει καν αναρτησει το ιδιο το μπλοκ και να σαι διαφορετικο προσωπο?
    και αφου τοση αγωνια για τη νομιμοτητα, αληθεια ποτε ειχε γινει μια διαρρηξη στο δημαρχειο και τι απογινε? που ησουν τοτε να φωναξεις? εγω φωναζω, θελω ολη την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή