Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΣΕΞΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΦ

Φωτιές άναψε η πιθανολογούμενη άφιξη του Μάρκο Γιάριτς στον Ολυμπιακό καθώς αν ευοδωθεί, στις εξέδρες θα καθίσει το πιο σέξι μοντέλο του πλανήτη, Αντριάνα Λίμα.
Τις χρυσές εποχές της Αντριάνας Σκλεναρίκοβα με τον Κριστιάν Καρεμπέ φαίνεται πως θα ξαναζήσουν στο μεγάλο λιμάνι αν έρθει στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής Μάρκο Γιάριτς. Και αυτό γιατί μαζί του θα έρθει και η σύζυγός του Αντριάνα Λίμα. Η πανέμορφη βραζιλιάνα βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα μοντέλων του κόσμου και η παρουσία της στα επίσημα του ΣΕΦ δίπλα στην Ολυμπία Χοψονίδου και τη Βιβή Τσιάμη θα κάνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν ακόμη και τη διακύμναση του σκορ!
Πληροφορίες της "Real life" αναφέρουν ότι ο Σέρβος άσος βρίσκεται στη λίστα του προπονητικού team των ερυθρολεύκων ως πιθανός στόχος, όμως τίποτα δεν θα προχωρήσει πριν το τέλος της πρώτης φάσης του Euroleague που τελειώνει σε μια εβδομάδα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 2009, ενώ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς, στη Νέα Υόρκη ο Μάρκο και η Αντριάνα καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, μια κόρη που ονομάζεται Βαλεντίνα Λίμα - Γιάριτς. Είναι τρελά ερωτευμένοι και περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου