Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;


Έγινε και αυτό! Ο Δήμαρχος του νησιού μας ζητάει να προσλάβει για ειδικό σύμβουλο ένα τσοπάνη! Πώς τη καταντήσανε περίγελο αυτή τη πατρίδα οι «αρχόντοι»; Λύσανε. τα προβλήματα του νησιού δε λύσανε βέβαια τα δικά τους γιατί είναι και κείνοι οι παλιοί που δε τους αφήνουνε να κάνουνε τα γνωστά παιγνιδάκια τους κατά πώς το νομίζανε, η αδερφή του όπως ακούγεται ούτε τη τρίτη φορά μπόρεσε να διοριστεί στο Δήμο και τώρα στη θέση της προσλαμβάνουνε τσοπάνη  για να .συμβουλέψουνε και τα γιδοπρόβατα του νησιού! Λίγη ντροπή δεν υπάρχει σε δαύτους; Μα θα μου πεις άμα είχανε ντροπές δε θα καμαρώνανε πώς δε ξηλώνει το υπουργείο το Γιάνναρο γιατί λέει οι καταδίκες του και τα ποινικά του αδικήματα γίνανε προτού αναλάβει Δήμαρχος… άμα όμως τα έκανε τα αδικήματα ενόσω ήτανε δήμαρχος θα τον ξηλώνανε, δηλαδή θα ήτανε επικίνδυνος για το νησί.
Και καμαρώνουνε οι αλαφρομπερέτες. Και  εσύ περιμένεις  να στενοχωρηθούνε που ξευτιλίζουμε ένα ολόκληρο νησί με τα άρρωστα καμώματά τους;
Τέτοια κατάντια αυτός ο τόπος; Τέτοια κατρακύλα; Και αυτοί της αντιπολίτευσης γιατί δεν βγαίνουν πιο δυνατά να αντισταθούνε σ' αυτές τις προσβολές; Γιατί αφήνουνε να διασύρεται αυτό το νησί με την ιστορία του; Κι' αν έκανε λάθος ο κόσμος, αυτοί έχουνε μεγαλύτερη ευθύνη να σταθούνε εμπόδιο σ' αυτό το ρεζιλίκι.
Μου καζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου