Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ



Και το φετινό καλοκαίρι τα Ιόνια νησιά έγιναν και πάλι πόλος έλξης διεθνούς φήμης προσωπικοτήτων, που δεν ήρθαν εδώ μόνο για να περάσουν ξέγνοιαστες και ηλιόλουστες διακοπές, αλλά και για να βρουν μια θέση κάτω από τον ελληνικό ήλιο ώστε να πάρουν ενέργεια - όσο πιο συχνά, βέβαια, τους το επέτρεψαν οι υποχρεώσεις τους. Η Μαντόνα χρόνια τώρα προσπαθεί να αποκτήσει ένα οικόπεδο στην Ιθάκη του Οδυσσέα για να χτίσει το δικό της κάστρο εκεί. Και ποιος δεν μαγεύτηκε από την Ελλάδα! Φέτος μας έκαναν την τιμή ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.
Αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν με την υγείας τους, πήραν τα παιδιά τους και ήρθαν να βρουν βάλσαμο στο σπήλαιο των Νυμφών. Ξάφνιασαν, δε, το προσωπικό του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης με την απλότητά τους κατά την επίσκεψή τους εκεί την επομένη ημέρα των γενεθλίων του μουσείου.
Αμέσως μετά μπήκαν στο σκάφος τους και ταξίδεψαν στο Ιόνιο, στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλλονιά και κατέληξαν στη Θηρασιά, σε ένα υπέροχο θέρετρο. Εφυγαν ανανεωμένοι και ενθουσιασμένοι και στη Γαλλική Ριβιέρα, όταν συνάντησαν τον διάσημμο τραγουδιστή φίλο τους Τζον Μπον Τζόβι, του συνέστησαν να κάνει οπωσδήποτε διακοπές στην Ελλάδα εξυμνώντας τις ομορφιές της.
Η Σάρα Τζέσικα-Πάρκερ βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Κέρκυρα με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ και τα τρία παιδιά τους. Για τα μπάνια τους προτίμησαν απομακρυσμένες παραλίες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Κρουαζιέρα στο Ιόνιο με γιοτ Ρώσου μεγιστάνα έκανε ο «Τούρκος Μπραντ Πιτ», κατά κόσμον Kivanc Tatlitug, πρωταγωνιστής του σίριαλ «Gumus».
Η Κέιτ Μος και ο Τζέιμι Χινς δεν πρόλαβαν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησιάς, και ο πρώτος σταθμός τους στο ταξίδι του μέλιτος ήταν η Κεφαλλονιά. Θαμπώθηκαν δε τόσο από τις ομορφιές του νησιού του Ιονίου ώστε ζήτησαν να αγοράσουν οικόπεδο στο χωριό Μινιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου