Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟΝ… ΔΗΜΟ ΜΕ ΙΘΑΚΗΣ


Η αγαπητή σε όλους τους κομματικούς χώρους θεματική αντιπεριφερειάρχης  και περιφερειακή σύμβουλος Σμαράγδα Σαρδελή  «ψιθυρίζεται» από πολύ κόσμο στο νησί του Οδυσσέα ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος στις εκλογές του 2014… Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στο e-kefalonia.net δεν είναι ξεκάθαρες για τις προθέσεις της δραστήριας Σμαράγδας. Υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι ήδη η περιφερειακή σύμβουλος έχει καταρτίσει την ομάδα του πρώτου δημοτικού πυρήνα ενώ άλλοι λένε ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοιες κινήσεις.
Οι «σκέψεις» όμως που απορρέουν από τον κύκλο της Σμαράγμας δεν αμφισβητούν τις όποιες συζητήσεις έχουν γίνει και γίνονται σχεδόν καθημερινά. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kefalonia, ο Περιφερειάρχης σχεδιάζει αρχές του χρόνου «μίνι ανασχηματισμό» και αλλαγή των θεματικών αντιπεριφερειαρχών. Στα σχέδια του Σπύρου είναι να βάλει Κερκυραίους, μιας και το καράβι «μπάζει νερά» στη Κέρκυρα. Σε μια τέτοια περίπτωση η Σμαράγδα Σαρδελή θα χάσει τη θέση που κατέχει έως σήμερα. Από την άλλη είναι πολλές οι φωνές που λένε ότι στις πρόσφατες εκλογές η Ιθάκη ήταν το μόνο νησί που έβγαλε μπροστά τη ΝΔ σε σχέση με τα υπόλοιπα που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά κράτος.
Όπως και να έχει η Σμαράγδα είναι «δυνατό χαρτί» στην τοπική αυτοδιοίκηση, με πολύ καλές επαφές σε όλα τα κόμματα ενώ έχει «προνομιακή» σχέση με τη νεολαία του γειτονικού νησιού.
Η φωτογραφία είναι του Κώστα Φραγκιά
 ΠΑΝΑΓΗΣ ΦΩΚΑΣ
 http://www.e-kefalonia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου